Когато е време за твой собствен дом

963
Когато е време за твой собствен дом
Снимка: Пощенска банка

Предизвикателствата на изминалата година преобърнаха изцяло възприятията ни в много отношения. Съпътстващата политика за работа от вкъщи накара хората да се вгледат по-задълбочено в параметрите и характеристиките на своите жилища, които да могат да им осигурят оптимална среда за професионалните задължения в домашна среда. Желанието за семеен комфорт и уют също нарасна и стана все по-значимо. Експертите отбелязват ръст на подобни инвестиции, а често хората са склонни да предприемат и смяна на собственото си жилище с ново, по-обширно, което да отговори на новите им нужди.

Ако в момента тази стъпка е първа за теб, то днес може би е отлично време да я планираш, защото Пощенска банка ти предлага промоционални условия, при които може да финансираш покупката на своя нов дом и реализираш своята дългоочаквана мечта с жилищен кредит с овърдрафт без лихва за цяла година.

Голям размер на финансиране

Сигурно сега си задаваш въпроса какво е твоето мечтано жилище? Просторен апартамент, къща в местност с безкрайно красива природа и чист въздух в покрайнините на модерния град, ваканционен имот с широка веранда за спокойствието ти по време на почивка или собственост в стилен комплекс на морето. Жилищен кредит с овърдрафт без лихва за цяла година от Пощенска банка е финансовото решение, създадено да отговори на твоите нужди, като ти предоставя голям размер на финансиране до 500 000 лв. Жилищният кредит ще ти помогне в плановете ти за покупка на ново жилище, строеж и ремонт на съществуващо или за рефинансиране на съществуващи задължения, като при кандидатстване до 31.12.2021 г. получаваш промоционални условия.

Дълъг срок и гъвкавост на изплащане

С жилищен кредит с овърдрафт без лихва за цяла година финансираш покупката на новия си дом, като имаш възможността да се възползваш и от дълъг срок на изплащане до 35 години спрямо твоите конкретни нужди и предпочитания. Допълнителното финансиране под формата на овърдрафт без лихва за цяла година ще ти даде възможност да разполагаш със средства по всяко време и навсякъде. Налична е и опцията "Флекси", която ти предлага гъвкавост при разпределението на месечната ти вноска спрямо твоя бюджет. Можеш да увеличаваш или намаляваш размера ѝ, както и да пропуснеш еднократно плащане веднъж в годината, в случай че си избрал да активираш услугата и спрямо приложимите условия на банката.

Консултация в удобно за теб време и начин

Висококвалифицираните експерти на Пощенска банка са на разположение за всички твои въпроси, свързани с възможността за финансиране на новия ти дом и реализиране на твоите планове. Можеш да посетиш всеки офис от широката клонова мрежа на Пощенска банка или най-близкия център за жилищно кредитиране, за да получиш специално изготвена за теб оферта. Освен това, с услугата "Експресно разглеждане на искането за жилищен кредит" можеш да получиш предварително становище в рамките на 8 работни часа, съгласно изискванията на банката. Ако предпочиташ нещата да се случат дистанционно, можеш да заявиш желанието си за безплатна видео консултация и да кандидатстваш дистанционно през онлайн центъра за жилищно кредитиране.

Стремежът на Пощенска банка към непрекъснато усъвършенстване е водещ в мисията ѝ да предоставя продукти и услуги, които да отговорят най-добре на настоящите потребности на нейните клиенти. Тя ти предлага иновативни и дигитални решения за банкиране и управление на личните финанси, както и възможността и да реализираш своите планове, като се възползваш от богата гама кредитни продукти за твоите нужди. Разбери повече във всеки офис на банката в страната, на номер *7224 или на сайта на банката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от DIGITALIZE THIS:

Таня Димитрова и център “Яника”: Мост между световете и светло бъдеще за всички деца (ВИДЕО)

Пощенска банка спечели престижно отличие "Топ работодател"

Талантливите деца от "Бон-Бон" стават посланици на младежката програма на Пощенска банка "Project YOUth"

Пощенска банка отчита 40% повече онлайн покупки с дебитни и кредитни карти през 2022 г.

Финансово решение за устойчиво бъдеще

Четири компании са отличени в програмата за растеж на Ендевър – Dare to Scale 2022

Пощенска банка придоби българския клон на БНП Париба Пърсънъл Файненс

Юробанк се договори с БНП Париба Груп за придобиването на ритейл бизнеса ѝ в България

Петя Димитрова бе удостоена с наградата "Банкер на годината" 2022

Мобилният портфейл ONE wallet на Пощенска банка вече е достъпен за всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Digitalize This