До 500 лв. излиза 3 дневна екскурзия до Гърция и Македония за празниците

23008
До 500 лв. излиза 3 дневна екскурзия до Гърция и Македония за празниците

До 500 лв. излиза 3 дневна екскурзия до Гърция и Македония за новогодишните празници, съобщи за Радио „Фокус” - Пирин Здравка Чимева, управител на туристическа агенция. По думите й предпочитани са близките дестинации - Охрид, Истанбул, Гърция, тъй като далечните курорти са малко по-скъпи.

„Около 250 до 500 лв. струва 2-3 дневна екскурзия до Гърци и Македония. Цената се оскъпява от новогодишния куверт, предпочитания транспорт и хотел за отсядане” категорична е Чимева. „При по-ниско категорийните ресторанти и кувертът е по- нисък, но около 300 – 350 лв. за Сърбия с две нощувки е нормално. Тези страни са предпочитани, защото и тютюнопушенето е позволено, а когато е на маса човек иска да запали и цигара”, допълва Чимева.

Не е имало насилие от страна на учителя от Девня

Не е имало насилие или употреба на алкохол от страна на учителя Венелин Ялнъзов по време на екскурзията до Бузлуджа, която завърши с и...

По нейни думи цените на основния пакет от услуги, предлагани от хотелите в съседните ни държави, не се повишава около новогодишните празници. „Основният пакет от услуги се запазва. Малко се вдига цената на новогодишната вечеря, но добрите туроператори и хотелиери не вдигат цените на основните услуги, печалбата идва от допълнително предлаганите услуги”, съобщи Здравка Чимева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика