Образователната платформата iZZI с близо 200 хиляди посещения за една седмица

1397
Образователната платформата iZZI с близо 200 хиляди посещения за една седмица
Снимка: iZZI

Дигиталната образователна платформа iZZI на издателство Клет България генерира близо 200 хиляди посещения за седем дни. Богатата колекция от интерактивни електронни ресурси е ежедневен помощник на учениците и учителите.

Най-голям интерес се забелязва към ресурсите за първи клас по предметите Български език и Математика, както и към  Биология и здравно образование за 7. клас и Музика  за 2. клас. Ресурсите разнообразяват, стимулират и мотивират учениците именно чрез интерактивността си, множеството игри и 3D видеа, онагледяващи изучавани обекти и дестинации.

„Радостни сме, че ученици и учители се възползват от предимствата на платформата ни iZZI. Нашата мисия е именно учениците да бъдат заинтригувани и мотивирани да научават все повече нови неща. Забелязваме, че състезателният характер на игрите определено им действа мотивиращо. Продължаваме усилено да работим върху създаването на нови ресурси, с които непрестанно обогатяваме платформата“, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

iZZI съдържа учебно съдържание за обучение от 1. до 8. клас, включващо редица 3D и анимационни видеа, аудио прочити и игри за подготовка по учебната програма на МОН. Издателството предлага безплатен едномесечен тестови период на платформата с богата колекция от електронни ресурси - iZZI, за да могат потребителите лично да изпробват новите ѝ функционалности и да открият предимствата ѝ.

iZZI е подходяща за присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка, а обучителният процес се осъществява по занимателен и увлекателен начин, отличаващ се с модерно аудио-визуално съдържание. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com