X
 
 

В Луковит: Спор дали учителка била с пръчка ученик, защото пиел вода

4146 1
В Луковит: Спор дали учителка била с пръчка ученик, защото пиел вода
Снимка: iStock/Guliver
Сигнал за бой с пръчка на ученик от страна на учителка в Луковит. Причината: пиел вода в час. За това съобщи Нова телевизия.

Детето има рана на главата. Инцидентът станал в начално училище "инж. Георги И. Вълков".

Обвинение за насилие в училище в Русе

Майка на първокласничка в Средно училище "Христо Ботев" в Русе се оплака от психически и физически тормоз от страна на учител върху дет...

Бащата на момчето обяви, че ще го премести от училището. Той добави, че след като казал на учителката, че ще подаде жалба срещу нея, тя се разкрещяла, че синът ѝ бил началник в полицията.

Учителката - Велизара Димитрова, отрича категорично. Според нея, момчето има рана на главата, защото се бил с други деца. Димитрова заяви, че в училището има 32 камери и лесно може да се види, че не е направила нищо.

Зам.-директорът Светослава Терзиева обаче уточни, че тепърва ще се гледат записите от камерите. А от РУО казаха, че ще дойдат "другата седмица" да изземат записите.

От РУО заявиха и, че камерата в стаята, където се предполага, че е станал инцидентът, не работи – включвала се само при матури.

Как да разпознаем различните видове насилие в училище?

За насилието в училище няма междучасие! Всяка година стотици ученици в България стават жертва на агресия и тормоз. Насилието има разли...

Actualno.com

Етикети:

КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията
КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията

Овен Очаква ви най-романтичната среща, която сте имали досега. Телец Пътуване, което ще ви запознае с много специален човек. Близнаци Няма...