7:0: Левски плаши със скорошната голова мощ, може ли да довърши (мини)чудото с ПАОК?

1676
7:0: Левски плаши със скорошната голова мощ, може ли да довърши (мини)чудото с ПАОК?
Снимка: Levski.bg

След слабото и разочароващо начало на новия сезон за Левски и поражението от ЦСКА 1948 "сините" влязоха в силна форма и са спечелили последните си два мача във всички турнири с общ резултат 7:0. Особено впечатляващ от тях е успехът над ПАОК с 2:0 на стадион "Георги Аспарухов" в мач от Лигата на конференциите.

Левски ще довършва започнатото срещу ПАОК

Футболистите на Станимир Стоилов получиха допълнителна почивка заради отменения двубой със Славия от efbet Лига и сега техните верни привърженици се надяват започнатото да бъде довършено. А именно - да бъде постигнат добър резултат в Гърция и местният гранд ПАОК да бъде отстранен.

Коефициентът на efbet за нова победа в полза на Левски е 7,00, докато успех за гръцкия гранд е със ставка 1,50. Пазарът за равенство пък е оценен на 4,30. Двубоят между двата тима ще се състои в четвъртък, 28-и юли, от 20:30 часа в южната ни съседка.

Както е известно, правилото за голове на чужд терен не важи в европейските клубни турнири от миналия сезон. Това означава, че при всякакъв успех с два гола разлика в полза на домакините от ПАОК ще се стигне поне до продължения - две от по 15 минути. Ако и след тях двата тима са с равен общ резултат от двата мача - ще последват дузпи.

Коефициентът да се стигне до продължения и в тях Левски да победи е 40,00, докато за успех в полза на "сините" след дузпи ставката е 19,00. Съответно пазарът за това ПАОК да се класира след продължения е 11,00, а да го стори след дузпи - 19,00.

Ще сътворят ли ПАОК и Левски голово зрелище?

В първата среща имаше две попадения, но не се стигна до гол/гол. Коефициентът на efbet този път попаденията в мача да са над 4,5 е 7,40, докато за това отново да са под 2,5 е 1,80. Съответно ставката за това и ПАОК, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,25, докато за няма гол/гол е 1,67.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com