Без Байерн и Борусия Д.: Финалът за Купата на Германия - "бикове" срещу разочарование

4049
Без Байерн и Борусия Д.: Финалът за Купата на Германия - "бикове" срещу разочарование
Снимка: GettyImages

Борусия Дортмунд изтърва титлата в германската Бундеслига по възможно най-болезнения и наивен начин, като по този начин хегемонията на Байерн Мюнхен продължи. Любопитното обаче е, че във финала за Купата на Германия отново няма да присъства нито един от двата гранда. Миналогодишният победител и актуален носител на трофея РБ Лайпциг ще опита да защити званието си срещу Айнтрахт Франкфурт, който след спечелването на Лига Европа през миналата кампания не сбъдна очакванията в първенството през тази.

РБ Лайпциг - Айнтрахт Фанкфурт: Финалът за Купата на Германия

Коефициентът на efbet за това "биковете" да защитят трофея си е да победят в редовното време е 1,79, докато ставката за отличие във втора поредна кампания за Айнтрахт Франкфурт е 4,60. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,10. Сблъсъкът ще се състои в събота, 3-ти юни, от 21:00 часа българско време на Олимпийския стадион в Берлин.

Както е известно, ако двата отбора не съумеят да се победят в редовното време от сблъсъка и приключат наравно, какъвто е случаят в четири от последните им шест официални мача един срещу друг във всички турнири, ще се стигне до две продължения от по 15 минути. Ако и след тях не бъде излъчен победител, развръзката ще дойде след изпълнения на дузпи.

Ще се стигне ли до драма с дузпи във финала за Купата на Германия?

Коефициентът на efbet за именно подобно развитие отвъд редовното време и впоследствие успех за РБ Лайпциг в продълженията е 10,00, докато за триумф на "биковете" след изпълнения на дузпи - 18,00. Съответно пък ставката за победа за Айнтрахт Франкфурт след продължения е 22,00 и за триумф след изпълнения от бялата точка - 18,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com