"Дяволите" този път пратиха испанците в ада, ще затворят ли вратата?

2584
"Дяволите" този път пратиха испанците в ада, ще затворят ли вратата?
Снимка: Getty Images

Английският гранд Манчестър Юнайтед по традиция играе трудно срещу испански опоненти. Не такъв бе случаят обаче в осминафиналния първи двубой между "червените дяволи" и носителя на Купата на Краля. Юнайтед взе комфортен аванс от 4:1 след първата среща в Лига Европа с Бетис. Сега отборът ще опита да надгради и отново да завоюва победата.

Манчестър Юнайтед довършва започнатото срещу Бетис в Лига Европа

Коефициентът на efbet това да се случи и Ерик тен Хаг и компания да запишат нова победа, този път като гости, е 2,10, докато ставката за успех на сметката на Бетис е 3,70. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценено на 3,70.

Друг испански отбор, който в последните години не бе далеч от това да спечели Купата на Краля - Реал Сосиедад, също претърпя поражение в първия си двубой, макар и не с три гола разлика. "Баските" загубиха с 0:2 от "вълците" на Жозе Моуриньо, а сега предстои за Рома да опита да довърши започнатото. Напомняме, че италианците спечелиха първото издание на Лигата на конференциите през миналия сезон.

Специалния води Рома към 1/4-финалите в Лига Европа

Коефициентът на efbet Специалния да поведе своите футболисти към нова победа, която ще им гарантира участие на четвъртфиналите, е 3,60, докато ставката за победа в полза на Реал Сосиедад е 2,20. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,45. Те излизат един срещу друг в 22:00 часа българско време, докато срещата между Бетис и Юнайтед започва в 19:45 часа българско време.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com