Ел Класико, две градски дербита и супер футболна неделя с топ коефициенти

3218
Ел Класико, две градски дербита и супер футболна неделя с топ коефициенти
Снимка: efbet.com

След поредния рунд на битки в европейските турнири, е време да насочим вниманието си към двубоите в първенствата, а през този уикенд имаме един от малкото дни, в които определението "супер неделя" важи с пълна сила. 

По време на последния ден от седмицата футболните фенове ще се насладят на феноменални срещи по терените в Европа и България, като 5 срещи получават сериозно внимание, както от зрителите, така и от платформите за онлайн спортни залози като efbet.com. Затова представяме и топ 5 на мачовете, които ще гледаме в неделя. 

1. Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид (22:00 часа) 

Безспорно мач №1 за уикенда е испанският мегасблъсък на "Камп Ноу". Барселона води с 9 точки в класирането на Ла Лига на "лос бланкос", като съревнованието за златото изглежда приключило. Това обаче не означава, че Ел Класико ще разочарова, а дори напротив - евентуална победа за Реал може да върне интригата в първенството, докато в същото време мачът се явява генерална репетиция за предстоящия реванш за Купата на Краля в началото на април. 

Закономерно с оглед на формата на двата отбора, Барселона е фаворит за спечелването на срещата, като efbet предлага топ коефициенти за Ел Класико - 2.20* за победа на домакините, 3.40* за успех на действащия шампион и 3.60* за равенство. Линията за голове пък е поставена под/над 2.5, като за 3 или повече попадения ставката е 1.85*, докато 2 или по-малко - 2.05*. efbet предлага повече от 150 пазара за срещата, като в навечерието на дербито броят им значително ще нарасне. 

2. Интер - Ювентус (21:45 часа) 

"Дерби дела Мадонина" винаги представлява сериозен интерес, въпреки че тази година двата тима са далеч от най-добрата си версия. "Нерадзурите" "отписаха" шампионската титла, докато от актива на Ювентус бяха отнети 10 точки и "бианконерите" се борят със зъби и нокти поне да се доберат до зона "Европа". 

Интер, който имаше тежка битка в Европа през седмицата, е фаворит на efbet с коефициент 2.00*, докато торинци, които имаха мач в четвъртък, са своеобразен аутсайдер с шансове за победа, оценени на 4.10*. 

3. Пловдивското дерби между Ботев и Локомотив (17:00 часа) 

Първото от двете градски дербита, попадащи в класацията топ 5 на мачовете през уикенда, е това за Пловдив. Ботев и Локомотив се впускат в двубой, който винаги е изпълнен с битка, красиви изпълнения и страсти (и на терена, и на трибуните). Моментното състояние на "канарчетата" е малко по-добро (7 точки в 5 двубоя), но Локомотив е по-напред в класирането и в битка за третото място. 

Домакините са фаворити (2.35*), докато шансовете на Локомотив да вземе битката за Пловдив са оценени на 3.45*. efbet пък продължава с кампанията си за efbet Лига, раздавайки 500 награди по 50 лева след всеки кръг на родния елитен шампионат. 

4. Битката за Рим между Рома и Лацио (19:00 часа) 

“Лацио – Рома“ е второто градско супер дерби през уикенда и може би най-непредвидимият сблъсък от всички. Шансовете на двата отбора са почти равни (2.85* за "орлите", 2.90* за "вълците"), като залогът е огромен - място в топ 4. Разликата в класирането е едва 2 точки между двата отбора в полза на Лацио, като победа, за който и да е от двата тима толкова късно в първенството, може да навреди сериозно на шансовете за класиране в зона „Шампионска лига“. 

5. Байер Леверкузен – Байерн Мюнхен (18:30 часа) 

Двубоите между Байер и Байерн, особено на „БайАрена“, винаги са били изключително интересни, динамични, с много положения и голове. Този сезон тимът от Леверкузен е далеч от най-добрите си дни, но все още има шансове да се добере до място в Европа. Байерн пък няма право на грешка, тъй като се намира в луда надпревара за шампионската титла с Борусия (Дортмунд). 

Разбира се, шампионите са фаворити в мача (1.61* в efbet.com), но тимът от Леверкузен записа 8 поредни домакинства без загуба срещу Байерн в периода 2013 - 2019 и, след 4 последователни загуби от ФК Холивуд у дома, момчетата на Шаби Алонсо ще направят всичко по силите си, за да спрат серията на баварците. 

Топ коефициенти от efbet.com 

Българският букмейкър поддържа много висок стандарт за коефициенти, независимо дали става въпрос за мачове от България или за която и да е друга точка на планетата. Компанията предлага топ коефициенти всеки ден, а освен това през 2022 година въведе и предложението 0% марж и по-високи ставки за потребителите на платформата. 

Отговорен хазарт 

Мачовете и спортните залози трябва да бъдат единствено форма на забавление. Затова не забравяйте: „Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com