Конкурентите на България в Лигата на нациите в ключов сблъсък с изявен фаворит

1233
Конкурентите на България в Лигата на нациите в ключов сблъсък с изявен фаворит
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

Турнирът по футбол Лигата на нациите стартира в сряда с двубоя между Полша и Уелс, а днес програмата предлага още цели 10 мача. Сред тях са и мачовете от група 4 на Лига С, където е позициониран и националният отбор на България.

Групата на България в Лигата на нациите

В групата на България попадат още отборите на Северна Македония, Грузия и Гибралтар. Докато "лъвовете" мерят сили с македонците на стадион "Хювефарма Арена" в Разград, по същото време Грузия ще приеме тима на Гибралтар в Тбилиси.

Двубоят между Грузия и Гибралтар е от голяма важност и за България, защото националният ни отбор иска да се бори за първото място в групата. В тази среща обаче има изявен фаворит и това е тимът на Грузия, който в историята се е изправял четири пъти срещу Гибралтар и има четири победи.

Грузия има само победи срещу Гибралтар

И ако първите три победи на Грузия срещу Гибралтар са дошли с убедителен резултат (0:3, 4:0, 3:0), то при последната им среща на 15 октомври 2019 г. Гибралтар успя да се върне от изоставане от 0:2 до 2:2, но в края на мача Грузия измъкна победата за 2:3. 

За днешния двубой в Тбилиси efbet предлага 1.10 коефициент за победа на Грузия, 12.00 за равен и 33.00 за победа на Гибралтар. Дали тимът на Гибралтар ще успее най-после да вземе нещо от мач с Грузия, предстои да разберем. Факт е, че в предишните четири мача между тези два отбора винаги са падали под над 2,5 гола. За да се случи това и в днешния мач, efbet дава 1.47 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com