Лудогорец излиза срещу Брага в търсене на първа победа в Лига Европа

3456
Лудогорец излиза срещу Брага в търсене на първа победа в Лига Европа
Снимка: ludogorets.com

10-кратният шампион на България Лудогорец продължава своето участие във втория по големина европейски клубен турнир Лига Европа. Тази вечер "орлите" посрещат португалския Спортинг Брага в Разград в трети мач от груповата фаза на надпреварата.

Разградчани са в търсене на първа победа в групите, след като в първия си мач завършиха наравно като гост на Мидтиланд, а във втората среща паднаха от Цървена звезда като домакин. Техният съперник Брага тръгна с поражение от сръбския шампион, но след това успя да победи Мидтиланд с 3:1 в Португалия.

Каква е ситуацията в групата?

След два изиграни кръга Брага има преднина от две точки пред Лудогорец в класирането в групата. Португалците разполагат с 3 пункта, докато българският тим има една точка в актива си. Мачът може да се окаже повратен за изхода от тази група и битката за второто място, тъй като първото изглежда, че е "капарирано" от Цървена звезда, който е с 6 точки.

Преди срещата наставникът на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че ще разчита на подкрепата на феновете, за да победят съперника си. Генчев няма да може да разчита в този мач на Антон Недялков, Сисиньо и Каули Оливейра. еfbet дава коефициент 3.70 за победа на Лудогорец. Равенството в мача също е оценено на 3.70, докато за победа на Брага коефициентът е 2.10. 

Какви са коефициентите за голове в срещата?

Първите два мача на Лудогорец в груповата фаза завършиха под 2,5 гола (1:1, 0:1). Двата мача на Брага обаче завършиха над 2,5 гола (2:1, 3:1). еfbet оценява шансовете за под 2,5 гола на 2.05 коефициент, докато над 2,5 гола е с коефициент 1.85. За двата отбора да отбележат гол в мача коефициентът е 1.75.

Тимът на Брага е отбелязал 4 гола в първите си два мача от групите на Лига Европа, като любопитното е, че и четирите попадения са отбелязани през вторите полувремена на срещите. Коефициентът за това Брага да има по-резултатно второ полувреме е 2.50. Отборът на Лудогорец пък е отбелязал само един гол в двата си мача, като той падна през първото полувреме срещу Мидтиланд.

Всички пазари на efbet за мача Лудогорец - Брага вижте ТУК!

 

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com