Лудогорец извън топ 6? Левски атакува поваления шампион в опит да доближи върха

5754
Лудогорец извън топ 6? Левски атакува поваления шампион в опит да доближи върха
Снимка: БГНЕС

Голямото дерби на 12-ия кръг в българската efbet Лига противопоставя Левски и Лудогорец. "Сините" продължават да трупат победи, макар и голяма част от тях да идват в заключителните минути. "Орлите" пък са спечелили едва пет от деветте мача от старта на кампания - нещо шокиращо, предвид представянето им в последните години. Всичко, различно от победа срещу Левски, би могло да остави тима дори извън топ 6, макар и временно (и то при изиграни 10+ срещи).

Голямото дерби от кръга в efbet Лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Левски, окрилен от привържениците на стадион "Георги Аспарухов", да постигне първа победа в първенството срещу Лудогорец от 22 мача насам е 3,00. Ставката пък за втора поредна победа за "зелените" срещу "сините" е 2,50. Пазарът за равенство е оценен на 3,50. Сблъсъкът ще се състои в столицата в неделя (01.10) от 20:30 часа.

Въпреки че за Купата на България и за Суперкупата на страната двата тима правят голови дуели в последно време, то за шампионата, ако изключим най-скорошната среща, приключила при зрелищното 3:2 за Лудогорец, нещата са доста по-различни. Извън споменатия двубой - последните три мача имат общо... едно попадение.

Ще си спретнат ли Левски и Лудогорец голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това във втори пореден двубой между тези опоненти да има над 4,5 попадения е 8,00, докато за това в четвърти от петте най-скорошни срещи да има под 1,5 гола е 3,35. Съответно пък ставката за това и Левски, и Лудогорец да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,90, докато за няма гол/гол е 1,99.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com