Мбапе остана с Меси и Неймар в ПСЖ! Има ли кой да спре парижани и кой от 3-мата ще блесне най-много

4242
Мбапе остана с Меси и Неймар в ПСЖ! Има ли кой да спре парижани и кой от 3-мата ще блесне най-много
Снимка: Getty Images

Ентусиазмът сред привържениците на ПСЖ бе неописуем, когато официално стана ясно, че Лионел Меси ще дойде в клуба. Дори неутралните фенове тръпнеха в очакване да видят страховитото трио, което аржентинецът трябваше да оформи с Килиан Мбапе и Неймар в атака. Е, очакванията меко казано не бяха оправдани, но идва нов сезон.

Ще се превърне ли ПСЖ с Меси, Неймар и Мбапе в това, в което всички очакваха?

Мнозина вярваха, че това ще е единствената кампания, в която тримата ще играят за един тим, след като трансфер на Мбапе в Реал Мадрид се считаше за "сигурен". В крайна сметка французинът остана, тримата ще имат още време да се сработят и логично възникват въпросите дали има кой да спре парижани във Франция и кой от тримата ще блесне най-много.

Коефициентът на efbet ПСЖ отново да стане шампион на страната си, за втори пореден път, след като предишната серия бе прекратена от Лил, е 1,10. Последният шампион, дръзнал да свали от трона ПСЖ, е със ставка 80,00 да повтори постижението си.

След звездната селекция на парижани с най-добри шансове са оценявани Олимпик Марсилия (13,00 коефициент), Олимпик Лион (13,00 коефициент), Монако (17,00 коефициент), Рен (28,00 коефициент) и Ница (45,00 коефициент).

Кой ще блесне най-много за ПСЖ - Мбапе, Меси или Неймар?

През миналия сезон Мбапе не изневери на стандарта си да бележи много голове и логично стана голмайстор. Ставката да съумее да го повтори и през тази кампания е 1,79. Любопитно е, че Уисам Бен Йедер (7,40) и Александър Лаказет (8,00) са с по-добри шансове да бъдат голмайстори на Лига 1, отколкото Неймар и Меси.

И бразилецът, и аржентинецът не впечатлиха с изявите си, а откъм голово отношение, това важи с още по-голяма сила за Меси. Коефициентът на efbet все пак Лео да успее да покаже познатото лице и да стане голмайстор на Лига 1 за сезон 2022/23 е 11,00. Ставката пък Неймар да го стори е 8,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com