Мощната атака на Ливърпул се изправя срещу най-слабата защита във Висшата лига

4644
Мощната атака на Ливърпул се изправя срещу най-слабата защита във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

Английският гранд Ливърпул посреща Нюкасъл на "Анфийлд" в междинния 17-и кръг от Висшата лига. Мърсисайдци са в серия от пет поредни победи и са пряко замесени в битката за титлата, заедно с отборите на Манчестър Сити и Челси.

За да продължи да трупа точки в актива си, тимът на Ливърпул се нуждае от успех в наглед лек мач срещу предпоследния в подреждането Нюкасъл, който има само една победа през настоящата кампания. "Свраките" обаче постигнаха успеха в началото на декември, след като победиха Бърнли с 1:0.

Нюкасъл непобедим срещу Ливърпул в последните 2 мача

Нюкасъл се представя кошмарно през сезона до момента, но има поводи за оптимизъм преди двубоя с Ливърпул, тъй като последните два мача срещу мърсисайдци завършиха наравно. Последната победа на "червените" над Нюкасъл е от лятото на 2020-а.

За днешния двубой efbet предлага 1.12 коефициент за победа на Ливърпул, 11.75 за равенство, каквото имаше в последните два мача между двата тима, и 26.00 коефициент за това Нюкасъл да си тръгне с победа от "Анфийлд". 

Най-силната атака срещу най-слабата защита във Висшата лига

Ливърпул разполага с най-силната атака във Висшата лига със своите 45 отбелязани попадения. Сега мощните нападатели на мърсисайдци ще се изправят срещу най-слабата отбрана в първенството - тази на Нюкасъл, която е допуснала цели 34 гола в досегашните си 16 мача.

Последните два мача ни Ливърпул обаче завършиха само с по един гол - две минимални победи над Уулвърхемптън и Астън Вила. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.35, докато за под 2,5 гола - 3.60. Залогът Ливърпул да вкара над 2,5 гола в мача е 1.60. Мохамед Салах, който е голмайстор във Висшата лига, е с коефициент 1.45 да вкара гол по всяко време на мача.

КАКВО НАПРАВИ ЛИВЪРПУЛ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com