Ридаеща Украйна в тежък сблъсък за последно евромясто на Мондиал 2022, "дракони" чакат

2682
Ридаеща Украйна в тежък сблъсък за последно евромясто на Мондиал 2022, "дракони" чакат
Снимка: Getty Images/Guliver

Украйна, която от няколко месеца насам е в изключително неприятна ситуация, породена от конфликта с Русия, ще опита да забрави поне за малко това, което се случва. За това ще се постараят футболистите от националния отбор на страната, които ще се опитат да класират тима на предстоящото Световно първенство в Катар по-късно през годината.

Кой ще е последният европейски отбор, класирал се за Мондиал 2022?

Те гостуват в Глазгоу на Шотландия, като единствено този плейоф не се изигра по програма и бе отменен поради събитията. Победителят от двойката пък ще се изправи срещу Уелс в директен спор за място на Мондиал 2022. "Драконите" чакат своя съперник, след като преди няколко месеца отстраниха Австрия.

Шотландия посреща Украйна в сряда, 1-ви юни, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 2,35, докато за победа за гостите от Украйна ставката е 3,30. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,20.

Както е известно, дуелът ще бъде решен в само един двубой. Това означава, че ако в редовното време двата отбора не успеят да се победят и завършат при равен резултат, ще се стигне до две продължения от по 15 минути. Ако и след тях не бъде излъчен победител, изходът ще дойде след изпълнения на дузпи.

Коефициентът да се стигне именно до продължения, а в тях британците да спечелят е 12,00 (ставката отборът да се класира, но след изпълнения на дузпи е също 12,00). Съответно коефициентът да се стигне до продължения, но там Украйна да надделее е 16,00 (ставката тимът да се класира, но след дузпи е 12,00).

Последните официални двубои между тези съперници са от октомври 2006 година и същия месец, но 2007 година. Първият от въпросните мачове е спечелен от Украйна с 2:0, но впоследствие Шотландия връща "услугата" и надделява с 3:1. В крайна сметка никой от тимовете не се класира за Европейското първенство по футбол през 2008 година.

Ще има ли голове на плейофа за Катар 2022 между Шотландия и Украйна?

Коефициентът на efbet това в този мач да има над 3,5 попадения е 4,90, докато за под 2,5 гола е 1,56. Съответно ставката за това и Шотландия, и Украйна да си отбележат по поне едно попадение е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,74. Важно е да се отбележи, че последните три посочени пазара се отнасят само за развитие в срещата в рамките на редовните 90 минути.

"ЛЕТЯЩА" УКРАЙНА ПРЕКЪРШИ ШОТЛАНДИЯ И Е НА КРАЧКА ОТ МОНДИАЛ 2022

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com