Шампионска лига? Не! Сити и Арсенал най-сетне в пряк дуел във Висшата лига

3177
Шампионска лига? Не! Сити и Арсенал най-сетне в пряк дуел във Висшата лига
Снимка: GettyImages

Въпреки че има нови два двубоя от осминафиналите в Шампионска лига - сякаш погледите този път ще са насочени към Висшата лига на Англия. Най-сетне двата основни претендента за титлата през този сезон Арсенал и Манчестър Сити ще излязат в директен шампионатен сблъсък. Преди него "артилеристите" имат преднина от три точки, като са и с един изигран двубой по-малко.

Най-сетне: Арсенал и Сити се срещат във Висшата лига

Коефициентът на efbet за това футболистите на Микел Артета да дадат още по-голяма заявка и да победят е 3,05, докато ставката за триумф на Сити и още по-завързана битка за титлата е 2,45. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,50. Двата отбора се изправят един срещу друг в сряда, 15-и февруари, от 21:30 часа българско време на "Емиратс Стейдиъм".

Манчестър Сити е спечелил всеки един от последните шест официални двубоя срещу този съперник, но Арсенал е далеч по-различен отбор през този сезон. Във въпросните шест срещи футболистите на Пеп Гуардиола са допуснали едва две попадения, а от своя страна са реализирали цели 14 (личи и гръмкият успех с 5:0 от миналия сезон). Случаите на гол/гол са два.

Ще си спретнат ли Сити и Арсенал голово шоу във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за това този път Пеп Гуардиола и Микел Артета да си спретнат голово зрелище и над 4,5 попадения в мача е 6,00, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,05. Съответно ставката за това и Манчестър Сити, и Арсенал да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,69, докато за няма гол/гол е 2,30.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com