Възелът в efbet Лига се разплита: Мачовете на истината показват кой е новият шампион

4108
Възелът в efbet Лига се разплита: Мачовете на истината показват кой е новият шампион
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

Хегемонът в българския футбол за последните над 10 години Лудогорец е поставен пред угрозата да не защити титлата си. Два кръга преди края на efbet Лига "орлите" изостават от първото място с една точка. Те не са били в такава позиция от първите си два сезона, когато все пак успяват да се преборят за титлата след драма в последния кръг. Сега обаче пред отбора стои Левски.

Лудогорец - Левски: Чия мечта ще бъде скършена?

"Сините" се надяват все пак да се преборят за третото място въпреки тежката програма до края. Коефициентът на efbet за това Елин Топузаков и неговите футболисти да победят разградчани и да направят ситуацията им още по-сложна е 1,60. Ставката пък за това Ивайло Петев да върне отбора към победите след две поредни равенства е 1,60. Съответно пазарът за равенство между тях е оценен на 4,40.

Сблъсъкът ще се състои на "Хювефарма Арена" в Разград в събота, 3-ти юни, от 20:30 часа. Два часа и половина преди старта на това дерби обаче предстои и дуелът между първия и третия, а именно ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Сблъсък с не по-малък заряд, като Саша Илич и компания ще опитат да се задържат на лидерската позиция, а момчетата на Атанас Рибарски ще бранят третото място, за да се насочат директно към европейските клубни турнири.

ЦСКА 1948 ще опита отново да спре лидера, но този път това не е Лудогорец

Коефициентът на efbet за това ЦСКА 1948 да победи и да остане непобеден в шампионската група срещу първите два тима е 5,00, докато успех в полза на домакините е със ставка 1,80. В случая пък пазарът за равенство е оценен на 4,00. Сблъсъкът е на стадион "Българска армия" и ще бъде ръководен от Радослав Гидженов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com