Закъсалите Барселона и Валенсия с директен сблъсък в Ла Лига

3673
Закъсалите Барселона и Валенсия с директен сблъсък в Ла Лига
Снимка: Getty Images

Всичко около Барселона бяха наясно, че преходът след напускането на Лионел Меси ще бъде много труден. Мнозина дори директно "отписваха" първите сезони след това. Изненадващо или не, аржентинецът си тръгна от "Камп Ноу" през това лято. И за Барселона наистина стана изключително трудно. На всички фронтове.

Позициите на двата отбора

В испанската Ла Лига футболистите на Роналд Куман са на деветата позиция с едва дванадесет точки от седем изиграни двубоя. Те имат само една победа в последните си четири срещи, а след края на паузата за мачовете на националните отбори им предстои сблъсък срещу друг гранд в трудна позиция - Валенсия. "Прилепите" са със същия брой точки, но и с мач повече. Двата отбора играят един срещу друг в неделя (17 октомври) от 22:00 часа българско време. efbet предлага коефициент от 6,00 за победа в полза на Валенсия и съответно от 1,60 за успех за Барселона (равенството е оценено на 4,50).

Двата тима си дават здрави сблъсъци и в последно време те са много равностойни. Показателен за това е фактът, че в последните им седем срещи се наблюдават по две победи за единия тим и общо цели три равенства. Прави впечатление и че обичат да си вкарват много голове (традиция, която се затвърждава в последните няколко сезона). За последните им осем директни двубоя един срещу друг са вкарани цели 26 попадения, което прави средно по 3,25. Коефициентът на efbet за над 2,5 попадения в неделния им мач е 1,70 (и съответно 2,25 за под 2,5 гола).

Любопитни факти

Любопитен факт е, че в три поредни мача между тези опонента се отсъжда дузпа, която впоследствие се пропуска (в два от случаите пропускът е на Лионел Меси). Предвид многото голове и напрегнатите им мачове, не е изненада, че картоните в мача не липсват. В последните им 5 срещи са дадени общо 22, което прави средно по 4,4 на двубой. Евентуален залог на това и в тази среща да има по-малко от 4,5 картона би бил умножен по 2,55, ако се окаже верен. Съответно за над 4,5 картона в мача коефициентът е 1,50.

Барселона се намира в рядко срещана за отбора форма от две поредни загуби във всички турнири, а освен това дори не е вкарал попадение при пораженията (обща голова разлика 0:5). Изглежда немислимо за каталунците отново да не успеят да пронижат противниковата врата. Това ще се очаква най-вече от Мемфис Депай, като коефициентът за него да отбележи е 5,25. Другият нападател Люк де Йонг също може да се окаже сред голмайсторите, а коефициентът за това е 6,00. Любопитно е, че Серхио Агуеро всъщност може да запише и официалния си дебют за каталунците в този двубой. efbet предлага коефициент от 4,70 за негов гол по всяко време.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com