Фалстарт за Путин

5120
Фалстарт за Путин
В повечето от коментарите в сайта на кампанията му за президент има призиви премиерът да подаде оставка

Опитът на руския премиер да покаже новата си обич към интернет имаше неочакван резултат, тъй като в повечето от коментарите на сайта на кандидат-президентската кампания на Владимир Путин има призиви да подаде оставка, предаде АФП.

Днес сайтът бе пуснат, като на него има фотографии на 59-годишния Путин, играещ хокей, джудо, или спускащ се по заснежените писти, допълва Фокус.

Без Путин в предизборните телевизионни дебати

Руският премиер Владимир Путин няма да взима участие в предизборните телевизионни дебати между кандидатите за президент на страната, но...

На страницата са публикувани предизборната програма на премиера, както и неговата биография. Предвидена е и секция за коментари. Всичко това е нещо ново за руския лидер, който до момента се отнасяше крайно подозрително към интернет.

„Напуснете политиката, моля ви. Разбираме, че властта е наркотик, но това ще бъде един достоен акт”, пише в един от коментарите. В друг пост има призив към Путин да напусне президентската надпревара. „В момента тази стъпка от ваша страна ще бъде най-полезното нещо, което все още можете да направите за страната”, пише в коментара.

Не всички коментари са отрицателни. Има и такива, които пожелават успех на Путин и смятат, че той е „най-добрият човек на света”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа