X
 
 

Според Москва, Сърбия не признава Крим заради външно въздействие

1377 0
Според Москва, Сърбия не признава Крим заради външно въздействие
Снимка: iStock
Сърбия не признава официални руския статут на Крим заради външно въздействие, заяви заместник-председателят комисията по международни въпроси на Държавната дума Наталия Поклонская.

Тя посети Сърбия в състава на кримска делегация и проведе редица официални срещи с политици и дипломати. Освен това участва в конференция, посветена на установяването на конструктивни отношения на европейските държави с Русия и процеса по признаването на резултатите от референдума за Крим.

Украйна арестува виден член на партията на Путин

Службата за сигурност на Украйна потвърди, че е арестувала членът на управляващата партия в Русия Игор Кучерявий, предаде БГНЕС, позова...

„Сръбският народ се отнася положително към гражданите на Крим, но има външно въздействие, за да не се получи официална подкрепа за Крим. За да не предизвикват негативна реакция, официалните власти са принудени да заемат мълчалива позиция”, смята Поклонская.

Определената от сръбските медии като „желязната лейди на Путин” депутатка оцени положително развитието на Сърбия.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...