Строс-Кан съди сводник, използвал инициалите му за бордей

15302
Строс-Кан съди сводник, използвал инициалите му за бордей
Снимка: Getty Images / Guliver

Бившият управляващ директор на Международния валутен фонд Доминик Строс Кан съди белгийски сводник, свързан със секспартитата, на които някога някога присъствал, заради откриването на бордей с неговите инициали "ДСК", предаде БГНЕС.

Сводникът Доминик Алдервейрелд или "Додо саламурата" е щастлив от делото, защото ще бъде реклама за бордея. Строс-Кан, който беше потенциален кандидат за президентските избори през 2012 г. във Франция, но шансовете му се изпариха след секс скандала в Ню Йорк с хотелска камериерка, е добре известен с инициалите си ДСК във Франция и съседните френскоговорещи страни като Белгия и Швейцария.

Това ще бъде акронимът на новия бордей "Додо секс клуб", който ще отвори врати в белгийския град Блатон, където проституцията и притежаването на публични домове е законно. Роденият във Франция Додо е обвиняван в сводничество и доставяне на проститутки на Строс-Кан, обвинение, което той отхвърля.

Адвокатите на Строс-Кан заявиха, че са завели дело срещу 64-годишния сводник за преднамерен избор на име, което възпроизвежда инициалите на бившия управляващ директор на МВФ. Но Алдервейрелд е щастлив от съобщението. "Толкова по-добре, това ще донесе реклама. Забавно ми е, да видим дали ще спечелят в Белгия", заяви той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа