Кардиф потвърди, че Солскяер поема тима

13338
Кардиф потвърди, че Солскяер поема тима
Снимка: Getty Images/Guliver

Легендата на „Манчестър Юнайтед“ Оле Гунар Солскяер пое изпадащия „Кардиф“, което бе потвърдено и на официалния сайт на клуба. Норвежецът поема тима само шест дни след уволнението на Малки Макай.

До момента Солскяер водеше „Мьолде“, а тази сутрин е провел разговори с изпълнителния директор на „Кардиф“ Мехмет Далман.

Проблемите на Руни продължават, а Мойс не може да му даде почивка

Уейн Руни все още не може да се справи със здравословните проблеми в слабините, което му пречи да даде максимума от себе си на терена. ...

„Чувствам се много щастлив от завръщането си във Висшата лига. Имах разговори и със семейството си, но това е страхотна възможност пред мен и реших да приема“.

Изборът на Солскяер не е бил лесен с оглед на трудните взаимоотношения между Макай и собственика на клуба Винсент Тан. Даже се появиха слухове, че Фъргюсън го е посъветвал да отхвърли предложението на „Кардиф“, но 40-годишният норвежец ги опроверга, като сподели, че Алекс Фъргюсън му е пожелал всичко най-добро на новия му пост.

„Пожела ми успех и ми даде ценни съвети, както винаги прави. Поговорихме си доста добре. Слуховете за съветите му да откажа офертата са пълни глупости“.

Солскяер допълни още, че отношенията му с Тан са доста добри – дори предвид загубата от „Арсенал“.

Челси остана без Лампард и Иванович за месец

Двама от ключовите играчи на лондонския отбор остават извън терена и няма да могат да помагат на тима си в предстоящите важни двубои....

„Имах доста обстоен разговор с Тан и Далман. Искам да кажа, че приех тази работа с ясното съзнание, че няма да е никак лесно. Ще се опитам да измъкна отбора и да накарам феновете да се гордеят с нас когато сме на терена. Трябва играчите да се раздават на максимума на възможностите си. Имах чувството, че трябва да се завърна тук и искам да остана по-дълго във Висшата лига“, завършва Солскяер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят