Любимец на Моуриньо: Той е глупак

7584
Любимец на Моуриньо: Той е глупак
Снимка: Getty Images/Guliver

Наглед безобидната шега на Жозе Моуриньо относно възрастта на Самуел Ето’о явно е засегнала сериозно футболиста, въпреки че веднага след случилото се той не отдаде голямо значение на думите на мениджъра.

Тогава португалецът се оплака от липсата на класа в нападението на Челси и каза: „Имам един нападател – Ето’о, но той вече е на 32 години, а може и да е на 35, кой знае?”.

Куртоа не иска да се връща в Челси

Вратарят на Атлетико (Мадрид) Тибо Куртоа не иска да се връща в Челси, съобщава „Еl Mundo Deportivo”. Според информациите, ...

Вече след края на сезона камерунецът, който през март навърши 33 и ще играе на 4-ото си световно първенство, даде воля на чувствата си, след като вече е ясно, че няма да остане на „Стамфорд Бридж”. Той не остана никак доволен на въпрос дали за последен път ще играе на Мондиал.

„Благодаря ви, че ме информирахте, че това ще бъде последното ми първенство. Сега съм на 33, но вие може би сте повярвали на думите на един глупак, че съм стар. Може би обаче сте забелязали, че старецът е по-добър от доста от младите” заяви нападателят пред Africanfootball.com.

„Някои смятат, че ще приключа кариерата си в Щатите или в Близкия Изток, но си върнах радостта от участието в Шампионската лига и ще продължа да бъда част от турнира. Къде? Няма да ви кажа. Ще продължа обаче да играя, защото физически и психически се чувствам отлично, така че ще отида на това световно първенство, както и на следващото, когато ще бъда на 37. Някой са го правили и на 42, така че все още ми остават още два подобни турнира” изтъкна Ето’о, който вкара 12 гола за лондончани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят