Милан - Интер: супердерби и суперпромоция от WINBET

2254
Милан - Интер: супердерби и суперпромоция от WINBET
Снимка: Winbet

Каквито и планове да имате за неделния следобед – забравете ги! За първи път от години насам миланското дерби е не само двубой между лидерите в Серия „А”, а и най-очаквания мач в цяла Европа през тази седмица. И за да е пълно удоволствието, WINBET ви предлага и невероятна промоция с чудесен двоен шанс за допълнителни печалби.

Всеки залог „на живо“ за мача със собствени средства на стойност поне 20 лв. и при коефициент 1.30 и нагоре ще ви донесе 50 безплатни завъртания за мега популярната слот игра "Vampires vs Wolves" на Pragmatic Play в казино секцията на winbet.bg.

Но забавата не приключва дотук. Публикувайте снимка с печалбата от безплатните игри като коментар под публикацията за настоящата промоция във Фейсбук страницата на WINBET до 23:59 ч. българско време на 27 февруари и ще получите средства за безплатен залог за спортно събитие по ваш избор на стойност, равна на печалбата ви от "Vampires vs Wolves".

Така че, 20 лева залог „на живо“ тази неделя (21.02.2021) за Милан - Интер (16:00 часа) могат да ви донесат доста привлекателни допълнителни ползи. Подробностите за правилата на промоцията можете да откриете тук. А докато избирате от безбройните пазари, предложени от WINBET за мача Милан – Интер, обмислете следните факти:

- Равенството е най-рядко срещаният резултат между двата отбора в последните 16 години. От началото на 2005 г. са изиграни 40 милански дербита във всички турнири и без победител са завършили едва пет от тях!

- От началото на сезона в A Интер са изиграли 11 мача на „Сан Сиро”, а голмайсторът на тима Ромелу Лукаку е отбелязал в 10 от тях! И още нещо - откакто е част "нерадзурите", белгиецът е вкарвал в абсолютно всеки шампионатен мач срещу Милан.

- Голмайсторът на "росонерите" Златан Ибрахимович откри резултата във всяко от двете милански дербита този сезон (на 17 октомври за първенството и на 26 януари за купата на Италия). А от осемте мача, в които шведът се разписа в Серия А, Милан спечели шест от тях.

Забравихме ли нещо важно? Всъщност, да - за да бъде още по-интересно, на winbet.bg продължава турнирът WINBET Open Sport, където с вашите залози печелите точки за паричните награди на обща стойност 100 000 лв. За да участвате в турнира е нужно само да сте регистриран потребител на сайта, а размерът, броят и видът на направените залози са без значение. И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има и начален бонус от до 200 лв. за спортни залози.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:

2 гола за 3 минути: Мечтаният дебют на Зидан за Франция (ВИДЕО)

Дани Алвеш подлуди комшиите си с шумен купон, след като излезе от затвора (СНИМКА)

Испания и Бразилия сътвориха драматичен 6-голов трилър, Франция надви трудно Чили (ВИДЕО)

Нов обрат прати Украйна на Евро 2024, дузпи класираха Грузия и Полша (ВИДЕО)

Белингам спаси Англия срещу Белгия в последната секунда, Австрия разби Турция (ВИДЕО)

Възраждането на Германия продължава - Нидерландия е подчинена, Роналдо и Португалия се изложиха (ВИДЕО)

Забраниха на над 1600 британски хулигани да посещават мачовете от Евро 2024

Европейски колос вади 100 милиона евро за звезда на Барселона

Олимпийски шампион с Бразилия изгоря за 2 години, опитал да манипулира допинг проба

Ужас: Наркокартел заплаши семейството на световен шампион със смърт

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com