Милан се сблъска с гнева на ултраси

15830
Снимки: Getty Images/Guliver

Играчите на "Милан" за пореден път снощи доказаха, че не заслужават да носят екипа и да опозоряват историята на клуба със слабата си игра. Окаяното състояние на играчите на "росонерите" се подплати с липсата на победен гол, след като близо час бяха с числено превъзхдоство срещу съперника си "Дженоа".

Към всичко това се прибавя и безобразно изпълнената дузпа на Балотели, която бе спасена от Матиа Перин. Вратарят на "Дженоа" направи страхотен мач, успявайки да гарантира точката за тима си.

Може да видим Кака на световното

Мениджърът на Бразилия, Луиш Фелипе Сколари, даде надежди на Кака, че може и да го впише в групата за световните финали. Сколари ще наб...

Явно и търпението на феновете на "Милан" се изчерпа, като след двубоя ултраси препречиха пътя на футболистите на "росонерите" и им потърсиха сметка за слабата игра. Тимът на "Милан" вече седем мача е без победа и се е закотвил на 11-та посзиция в Серия А, което е абсурдно за всички привърженици и ръководството на клуба.

Поради всички тези факти, ултраси блокираха единия край на "Сан Сиро" след двубоя, а по време на срещата бяха разпънали огромен трансперант, на който пишеше "Да се срещнем на изхода неудачници".

Марио Балотели веднага се е "наежил" и изразил готовност да се срещне с тях, но съотборниците му го укротили, а вместо него отишли Кака и Абиати. Те разговаряли няколко минути с 300-те фена и били изпратени с аплодисменти.

Адриано Галиани също се опитал да успокои страстите. "Сезонът върви много зле, но това може да се случи на всеки. Не ми се говори за позорния мач от тази вечер. Трябва да сме търпеливи и нещата ще се наредят. Ще се върнем в надпреварата", коментира Галиани, цитиран от football411.com.

Галиани и Барбара Берлускони: Неймар симулира

Двете водещи личности в „Милан” реагираха повече от бурно, след симулацията, според тях, на Неймар и последвалата дузпа за ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят