Шефът на ПАОК смъмри Митко Бербатов

8466
Шефът на ПАОК смъмри Митко Бербатов

Собственикът на ПАОК Иван Савидис смъмри Димитър Бербатов за изцепката му по време мача от Лига Европа срещу Краснодар на 26 ноември. Тогава българинът се отправи директно към съблекалнята при смяната си в 71-ата минута, а след това напусна стадиона преди края на двубоя.

„Не приемам подобно поведение, дори и от Бербатов. Трябва обаче да видим какво е довело до реакцията му. Все още не съм говорил с него по този въпрос. Това обаче не е първият случай в историята, в който футболист постъпва по този начин”, заяви Савидис пред медиите след победата на ПАОК с 2:1 над Паниониос в неделя. 

Бербатов се нацупи и избяга от "Тумба" преди края на мача с Габала

Димитър Бербатов е напуснал "Тумба" минути след като бе заменен в мача от Лига Европа на своя ПАОК срещу Габала, завършил 0:0, съобщи Б...

„Сега не мога да отговоря дали през зимата ще привлече още звезди от ранга на Бербатов. Отпаднахме от евротурнирите, което означава, че трябва да преразгледаме целите си. Бюджетът ни е по-голям от постигнатите резултати. Не може да ме убедят, че Олимпиакос постига успехите си с по-висок бюджет от нашия”, допълни собственикът на „черно-белите”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com