X
 
 

Книгата "Животът и смъртта на Людмила Живкова" печелят...

520 3
Книгата "Животът и смъртта на Людмила Живкова" печелят...
Снимка: Eлица Пенова
Книгата "Животът и смъртта на Людмила Живкова" от автора Иво Милев вече е на пазара. Миналата седмица ви дадохме възможност да спечелите ултимативния биографичен разказ на дъщерята на бившия първи Тодор Живков.

Единственото, което трябваше да направите, беше да отговорите правилно на въпроса: "Колко страници е "Животът и смъртта на Людмила Живкова"?". Правилният отговор е 736 страници. Всички, които са го написали, участваха в томбола.

Днес на лотариен принцип бяха избрани победителите, които си спечелиха "Животът и смъртта на Людмила Живкова". Ето и техните имена:

1. Eli Vasileva-ivanova

2. Alek Yantrin

3. Росица П. Илиева

4. Стоян Иванов

5. Krasimira Petrova

Ще очакваме печелившите да ни изпратят лично съобщение във Facebook страницата на Actualno.com до 16.12.2018 г., за да разберат как да си получат наградата.

 

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Сега сме в очакване "Актуално" да ни представи ... и творчеството на др. Гьобелс ...
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Нали "автора" е получил "щедра благодарност" - другото не е важно. Все ще се намерят будали да дадат пари за тази "книга".
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Една простакеса се е докоснала до световната истина. Съвсем нормално се е оказала под необходимото интелектуално ниво, поради което е луднала. Това, че е била глезената принцеса-свинарка и че около нея е имало творчески личности-ласкатели, е ѝ помогнало да направи някои проекти, макар и доста хаотично.