Диетата „Скандинавско усещане“ изисква едно нещо, за да отслабнеш: Твоите ръце

15140
Диетата „Скандинавско усещане“ изисква едно нещо, за да отслабнеш: Твоите ръце
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Тези Скандинавци наистина имат измислен живот. Ако не ни показват как да тренираме и да помагаме на околната среда в същото време, те ни впечатляват със своите превъзходни умения за кафе пауза. И сега датският гуру за отслабване (и майка на пет деца) Сузи Венгел ни учи как да отслабваме по лесен начин, без да изреждаме хранителни групи, без да мерим храната или да броим калориите.

Тя създава диетата „скандинавско усещане“, план за отслабване, който се основава на Датския здравен съвет и използва ръката ти като измервателен инструмент.

5 знаменитости, които са обсебени от КЕТО диетата

Когато става въпрос за диетични тенденции при известните личности, има някои, които са твърде странни. Кетонната диета, от друга страна...

Ето как работи: Напълни чинията с една или две шепи зеленчуци, шепа протеини, шепа нишесте или плодове (като хляб, макаронени изделия, ориз, картофи или плодове) и една до три супени лъжици мазнини. Просто нали?

Бележка: Това не означава, че можеш да обърнеш дланта си нагоре и да я заредиш с възможно най-голямо количество храна. Венгел казва, че трябва да събереш пръстите си и палеца си заедно и да извиеш дланта на ръката си, за да откриеш правилния размер.

След години неуспешни диети, Венгел създаде план за здравословно хранене и загуби 88 килограма в процеса. И тя казва, че като следваш метода си, можеш да загубиш средно 0,9 до 1,8 килограма на седмица, докато постигнеш крайната си цел.

Друга причина защо този режим е толкова успешен? Неговата цел не е да измениш изцяло диетата си, а да я коригираш леко (което ще те улесни в дългосрочен план).

5-секунден трик, с който да изглеждате по-слаби в своето сако

Когато става въпрос за дрехи, които карат тялото ти да изглежда по-слабо - правите панталони, вертикалните райета и обувките в телесен ...

Така че, да речем, че обикновено правиш спагети Болонезе за семейството си в понеделник вечер. С тази диета, няма нужда напълно да променяш рутината си. Вместо това ще ядеш малко по-малко макаронени изделия от обикновено и ще се заложиш на сос, който ще направиш с допълнително количество зеленчуци. И с поръсване на сирене на върха, разбира се.

Още по-добре? Никакви храни не са напълно забранени с тази диета, въпреки че някои неща като торта и сладолед трябва да се похапват в ограничени количества.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Отрицателни последици: Какво се случва, ако не ядете мазнини

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Очите ви сълзят без причина: Ето какво може да го предизвиква

Тези напитки водят до проблеми със сърцето и висок холестерол

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com