Пробив в медицината! Как да доставим допълнително кислород до всяка клетка, без да увеличим хемоглобина? Защо това е важно!

1406
Пробив в медицината! Как да доставим допълнително кислород до всяка клетка, без да увеличим хемоглобина? Защо това е важно!
Снимка: Abopharma

През последните две години и половина грижата за здравето е наш основен приоритет, а отговорността за опазването му до голяма степен е в нашите ръце. Всъщност, нашият собствен имунитет е първият и най-сигурен защитник на здравето ни, от който зависи преодоляването на безброй здравословни проблеми. От неговата устойчивост зависи способността да удържим на щурма от вируси и да се предпазим от появата на инфекции.

Становището на медиците потвърждава: Можем да повишим имунният отговор срещу болестите с помощта на кислорода. 

На всички ни е известно, че кислородът е необходим за функционирането и растежа на клетките и има пряко отношение към здравето ни.

Оказва се, че германият - наричан още минерал “чудо”, действа на клетъчно ниво, като подобрява способността на клетките да генерират енергия, снабдявайки ги с кислород. Колкото повече се насищат клетките с кислород, толкова повече енергия                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             се доставя до всички органи и системи в тялото. Заедно с кислорода, органичният германий укрепва нашия естествен механизъм за защита, като помага на организма да се бори сам.

А как можем да снабдим тялото си с органичен Германий?

Чували ли сте за гъбата Рейши, наричана още „Гъбата на безсмъртието“? Тя съдържа висока концентрация на органичен Германий. Виталната гъба “Рейши” /Ganoderma Iucidum/ се използва в традиционната китайска медицина от над 3000 години и е сред най-старите символи на благосъстоянието в азиатските общества. В Китай я наричалигъба на безсмъртието”, издигана е в култ, дори е обожествявана като небесна сила. Известна е още като „линг ши“ или „духовно растение“, което носи щастие и хармония. Рейши е била скъпоценната гъба на императорите, които са отделяли изключително внимание на този природен лек.

Защо органичният Германий изумява учените? Как работи в човешкото тяло?

Хилядолетен опит в използването на лечебните гъби имат и японците, където съществува и Институт за изследване на гъбите в Япония, основан през 1936 г. от лекаря Кисаку Мори. Не случайно през 1967г. японският учен Казахико Асаи открива органичния Германий (GE132), като според него това е най-мощният антиоксидант и имуномодулатор поради факта, че съдържа в себе си три кислородни атома. Той има имуностимулиращо и антивирусно действие. Стимулира производството на интерферони и потиска развитието на вредни микроорганизми. Органичният Германий ефективно неутрализира свободните радикали, които унищожават клетъчната стена и навлизат до ядрото на клетката, като я предпазва от неконтролируемо делене. В човешкия организъм има 4 милиарда клетки, като при стрес всяка една от тях затваря мембраната си, за да се защити и да съхрани кислорода си. Свободните радикали са атоми, на които им липсва електрон в последната орбита. Те навлизат свободно в клетките под стрес, съединяват се с кислорода и намаляват неговото ниво в клетката. Всяка клетка, при която кислородът спада под 40% става канцерогенна. В случая на помощ идват трите кислородни атома на органичния Германий. Механизмът на действие приключва със свързване на свободните радикали и отделянето им чрез урината. По този начин не се дава възможност за никакви нежелани реакции или натрупвания на органичен Германий в организма.

Кой е доставчикът на кислород до всяка клетка?

Hayde от Abopharma вече присъства и на българския пазар, като уникалното в него е, че съдържа течен органичен Германий (GE132), извлечен от гъбата “Рейши” и добавен екстракт от спороносната й част. Течният органичен Германий в Hayde доставя кислород до всяка клетка. Той притежава мощен антиоксидантен ефект и има способността да стимулира собствения имунен отговор, като активира макрофагите и увеличава производството на естествените Т-клетки убийци.

Кислородът е онази животворна сила, без която съществуването ни е невъзможно. А здравословните ползи от доставката на кислород до нашите клетки чрез този революционен продукт са наистина много.  

Отстъпката важи до 28.02.2023 

Купи онлайн Hayde с -15% - ТУК! 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ 

Д-р Полина Гоцева - Цонева, специалист  по вътрешни болести, белодробни болести и туберкулоза. Началник отделение по пневмология и фтизиатрия, МБАЛ Разград 

Д-р Гоцева, как приемът на Hayde и течният органичен Германий повлияват  нашето здраве?

Hayde е продукт, който насища клетките с кислород и на практика има отношение към много здравословни проблеми. Всеизвестно е, че кислородът е необходим за функционирането и растежа на клетките, затова и някои учени го наричат витамин О. Реакцията, която се извършва при съединяване на химичен елемент с кислород се нарича окисление. Без него, клетките и тъканите умират в рамките на няколко минути.

Hayde и течният органичен Германий действат на три нива в човешкото тяло, като една молекула германий има способността да пренася 3 атома кислород и активира нормалния имунен отговор – увеличава нивата на гама–интерферон, който играе ролята на имуномодулатор. Това е главната функция на германия.

Hayde има изразен енергизиращ ефект и помага за справяне с умората и депресивните състояния. Не е тайна за никой, че случаите на тревожност, депресия и хронична умора, често съпътстват, понякога дори с месеци, хората, които са преболедували вече Covid-19.

Hayde има профилактично и възстановяващо действие при ПОСТ-COVID синдром. Той подобрява и възстановява кислородното насищане, намалява оксидативния стрес и оказва положително действие по отношение на психичното здраве. Има добър ефект и за регулиране на високото кръвно налягане. Разбира се, продуктът подобрява състоянията, свързани с недостиг на кислород, причинени поради нарушаване циркулацията на кръвта.

Hayde е ефективен при имунен дефицит, вирусни инфекции, за засилване на имунната система, или адювантно лечение при автоимунни заболявания.

Hayde е особено подходящ при пациенти с ХОББ /хронична обструктивна белодробна болест/ и ХДН /хронична дихателна недостатъчност/.

Hayde повлиява изключително добре състоянията на белодробна недостатъчност или астма. 

Hayde e подходящ и при пациенти с бронхит и пневмония, които могат да се проявят и като усложнения след COVID-19.  Това са заболявания на дихателната система, при които нуждата от  насищане на клетките с кислород и изграждането на устойчив имунитет е жизнено важно!

Трябва да отбележим, че пушачите също представляват рискова група, що се отнася до уязвимост спрямо респираторни усложнения. В резултат от тютюнопушенето настъпват промени в лигавицата, а фагоцитозата се забавя. Увреждат се Т-клетките убийци:  Th1, които са пряко отговорни за клетъчния имунитет и Th2, ръководещи хуморалния имунитет. При тях рискът от хронични респираторни инфекции се увеличава значително и може да доведе до хронични бронхити или ХОББ.

Дисбаланс между двата имунни отговора Th1 и Th2 има и при възрастните хора. При тях имунния отговор към нови антигени намалява, а остарелите клетки са със значително по-кратък живот.

Като мощен имуномодулатор HAYDE спомага за постигането на баланс между Th1 и Th2 имунния отговор. Той подпомага снабдяването на тъканите и клетките с кислород, като стимулира и модулира имунната защита!

Препоръчителната доза за прием е един стик дневно преди хранене. При остри състояния и тежки вирусни инфекции дозата се удвоява до два стика, наведнъж, на гладно.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО 28.02.2023

Купи онлайн Hayde с -15% и ПОДАРЪК за всеки брой – ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com