10 неща, които трябва да знаете, за да привлечете вниманието на жената Овен

12320
10 неща, които трябва да знаете, за да привлечете вниманието на жената Овен
Снимка: iStock/Guliver

Овенът е естественият лидер на зодиакалното колело. Жените с този зодиакален знак са борбени, креативни, независими и интелигентни. Жената Овен винаги е изпълнена с енергия. Тя държи на превъзходните и изключителни притежания. Тъй като е огнен знак, понякога може да е малко непредсказуема, но със сигурност е щастлив и радостен човек, с когото да прекарвате време и да създавате спомени. Нейната неповторима и динамична личност е това, което й помага да се отличава от стадото. Жената Овен харесва партньор, който има твърдоглаво поведение и не се влияе силно от емоциите. Тя би избрала човек, който винаги е готов да се бори за нейните представи и възприятия. Освен това мъжът, който може да я подкрепи и да я накара да се почувства силна, е много ценен за нея. Така че, ако сте влюбени в жена Овен, ето 10 начина да я привлечете към себе си.

От Овен до Рак: 4 зодиакални знака, които са привлечени от НЕГАТИВНОТО

10 начина да привлечете Овен към себе си

1. Повишете увереността си

Като почитателка на независимостта, жената Овен дава зелена светлина на мъж, който е уверен и напорист. Тя не оценява ниската енергия и негативизма. Затова трябва да я накарате да види вашата целеустремена, светла и оптимистична страна. Дайте ѝ да разбере, че не се страхувате да поемате рискове.

2. Позволете ѝ да води

Жената Овен не обича да приема заповеди от другите. Тя притежава яростно самоопределяща се енергия и би искала да поеме отговорността за собствените си решения. В края на краищата тя е роден лидер и затова трябва да ѝ дадете достатъчно пространство и да я оставите да бъде доминиращата. Също така не забравяйте да я накарате да се чувства удобно и в безопасност.

3. Честността е най-добрата политика

Тъй като самата тя е изключително вярна и честна, жената Овен очаква същото от партньора си. Очите ѝ оценяват мъж, който е надежден, автентичен и екстровертен. Тя иска мъж без филтър.

4. Накарайте я да се чувства добре със себе си

Ако искате да спечелите жена Овен, то правете й комплименти доста често. Тя обича мъж, който я кара да се чувства добре. Коментирайте с възхищение външния ѝ вид и постиженията ѝ. Уверете се, че сте искрени, докато подбирате думите си, тъй като тя лесно може да долови вашата нечестност.  

Овен до Дева: 4 зодиакални знака, които са внимателни и никога не завиждат

5. Променете подхода си и добавете малко конкуренция

Не отегчавайте жената Овен с повтарящи се неща, а вместо това опитайте някои забавни и смели дейности, за да я спечелите. Тя абсолютно обожава предизвикателствата и именно това я държи очарована. Малко здравословна конкуренция ще предизвика интерес.

6. Приключенски настроена

Изпълнените с вълнение дейности ще помогнат да привлечете с лекота жената Овен. Тя не е от хората, които през цялото време приемат сантиментални разговори. Авантюристичните дейности предизвикват вълнение и поддържат интереса ѝ все така силен. 

7. Дайте й пространство и свобода

Жената Овен дава приоритет на свободата си пред всичко останало. Не й налагайте чувствата си насила, а вместо това й дайте свободата и разкрепостеността, за които тя копнее. Това ще засили вашата идентичност и стойност в нейното сърце.

10 неща, които трябва да знаете, преди да поканите ОВЕН на среща

8. Опитайте се да разберете промените в настроението й

С разнообразни и постоянно променящи се перспективи, жените, родени под знака на Овен, са малко сложни. В един момент тя може да е доволна, а в следващия - да се изнервя. Уверете се, че разговаряте с нея и разбирате емоциите ѝ. Казвайте думи, които повишават самочувствието ѝ.

9. Привързаност и внимание

Жените, родени в Овен, са изключително щедри и съпричастни и обичат мъж, който е внимателен и любезен. Тя процъфтява благодарение на обичта и вниманието и е привлечена от мъже, които могат да ѝ осигурят връзка, в която да се забавляват.

10. Бъдете силни и не бъдете зависими

Жената Овен обожава партньор, който е устойчив и издръжлив и може да се застъпи за нея винаги, когато е необходимо. Тя не иска партньор, който да остава емоционално зависим от нея. Тя предпочита партньор със силно изразено мнение.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще ударят любовния джакпот с Везните?

Кои женски зодии са най-големите каръци в любовта?

По Пълнолуние: Кои зодии ще изтеглят билета на богатството?

Уникално късметче за всяка зодия за 19 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 19 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 19 април 2024

19-ти април: Късмет за Раците, но черна котка ще мине път на Девите

Дневен хороскоп за 19 април 2024 г.

Фаза на Луната на 19 април 2024 г.

Идващото Пълнолуние ще изчисти негативната кармата на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com