3 зодиакални знака са в мир и хармония, когато Луната се свързва с Юпитер на 27 май

18786
3 зодиакални знака са в мир и хармония, когато Луната се свързва с Юпитер на 27 май
Снимка: Pexels

Този понеделник, 27 май, е ден за прошка и помирение, тъй като предлага много възможности да разберем какво наистина искаме. Готови сме да направим компромис, но освен това сме готови да признаем собствените си недостатъци и да си признаем грешките. За три зодиакални знака това е много важно.

Още: Това са зодиите, които ще получат знак от Вселената през юни 2024

С Луната в позиция тригон с Юпитер не можем да не отворим сърцата си. Луната в тригон с Юпитер помага да се изградят силни взаимоотношения, но тези страхотни връзки не падат просто в скута ни - трябва да ги осъществим. Трябва да излезем навън и да създадем условията за това.

Това по същество означава, че трябва да работим върху себе си. Ние сме подаръкът, който планираме да дадем на някой друг, така че ще се поправим, ще си простим и, просто казано, ще се справим по-добре. Тези три зодиакални знака вероятно биха могли да се възползват от малко прошка за себе си и с помощта на топлата прегръдка на Юпитер се чувстват сигурни и готови.

Овен

Възможно е да се чувствате така, сякаш искате да си признаете всичко, което сте направили преди, което може да бъде доста травмиращо, когато се замислите. Все пак сте смел човек, който иска да живее ежедневието си в истинския смисъл на думата. Така че с помощта на Луната в тригон с Юпитер ще направите така, че 27 май да остане в историята, що се отнася до любовния ви живот.

Искате партньорът ви да ви се довери и да ви обича. Макар да сте сигурни, че той така или иначе го прави, чувствате, че му „дължите“ повече от това, което сте му давали. Ето как работи Луната в тригон с Юпитер. Той ни подтиква да даваме повече от себе си и поставя ВАС в ситуация на демонстрация на истинската ви същност пред партньор, който може би не знае от какво сте изградени.

Колебаете се дали да му поднесете пълния овенски набор, тъй като той е доста тежък - но чувствате, че в този момент можете да се доверите на интуицията си и просто да го направите. И ето че отново благодарение на Луната в тригон с Юпитер партньорът ви не е толкова шокиран или изненадан, колкото сте си мислели, че може да бъде, когато го помолите да признае грешките си. В този момент сте готови да поправите грешките си и това се оценява.

Скорпион

На 27 май 2024 г. откривате, че сте много по-склонни да признаете грешките си, отколкото по всяко друго време. Макар че не бива да правите прекалено голям проблем от нещо, което се случва в любовния ви живот или с партньора ви, смятате, че той заслужава извинението ви. Не че сте направили нещо „толкова“ лошо, но, все пак, не сте съвършени.

Хубавото е, че никой не е съвършен, а в този несъвършен свят вие и този ваш прекрасен партньор сте намерили място за себе си. По време на транзита на Луната в тригон с Юпитер ще видите, че вече не желаете да се наслаждавате на тайните си, а изпитвате желание да споделяте. Ако споделите, ще трябва не само да сте честни, но и да поискате прошка.

За щастие понеделник прави всичко това много по-лесно за вас. Ще откриете, че по време на Луната в тригон с Юпитер не сте толкова привързани към егоистичните си желания да се защитите и ще бъдете много по-открити в споделянето на тайните си, както и на скритите си идеи. Партньорът ви е готов да върви с вас във всичко това, което прави споделянето още по-приятно и за двама ви.

Козирог

Докато гордостта ви е пречела да признаете напълно нещо, което сте изпитвали, когато става въпрос за вас и вашия романтичен партньор, в понеделник, 27 май, ще откриете, че нещо в сърцето ви се „разхлабва“ поради присъствието на Луната в тригон с Юпитер на нощното небе. Не сте толкова строги към себе си, както преди, и това работи в посока на преодоляване на пропастта между вас и любимия човек.

Знаете, че в близкото минало е можело да бъдете по-милостиви и се чувствате зле заради това. Обикновено сте толкова непринудени и все пак чувствате, че трябва да признаете нещо, тъй като партньорът Ви заслужава да чуе истината от Вашата уста, а не от устата на някой друг. Не че сте им направили нещо лошо, но напоследък не сте били себе си и искате да се върнете при тях като свободен човек.

Още: Въпреки хаоса около тях, тези две зодии винаги намират любовта

Това е подходящият момент да предприемете подобна стъпка, Козирог, тъй като Луната в тригон с Юпитер наистина отваря врати за вас по отношение на това да бъдете себе си и да се чувствате достатъчно смели просто да говорите открито. Ще откриете, че сте в състояние да се сближите с този човек, дори ако вече се познавате много, много добре. Този транзит бележи ново начало за връзката ви и е добре да се доверите на Вселената и да направите така, че всичко да се случи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Трите зодии, които винаги се разбират с всички останали

Във вторник: Горещото време ще нажежи страстите около тези зодии

4 зодии ще спечелят своите ГОЛЕМИ пари във вторник!

Числото 18 ще направи вторник по-сладък от мед за 4 зодии

Хороскоп за утре, 18 юни: Везните са машина за пари, а Раците ще имат късмет за трима!

Дневен хороскоп за 18 юни 2024 г.

Фаза на Луната на 18 юни 2024 г.

Зодиите, които ще получат желаното в края на юни 2024

Зодиите, на които съдбата ще покаже правилния път това лято

Зодиите, пред които ще се отворят нови хоризонти в средата на лято 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com