4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 27-02 май/юни 2024

3598
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 27-02 май/юни 2024
Снимка: iStock/Guliver

Никога не бива да смятате, че любовта не е по силите ви. Ще намерите някого, който да ви пасне идеално, ако това е, което искате най-много от всичко. Просто може да отнеме известно време.

Още: Това са зодиите, които ще получат знак от Вселената през юни 2024

И може да изисква някои трудни избори по пътя, защото никога няма да намерите правилния човек, ако продължавате да се държите за неправилния, ако отказвате да разгледате другите възможности. Въпреки това романтиката може да е по-близо, отколкото си мислите. Тя може да е точно зад ъгъла. Ето кои са зодиите, които е най-вероятно да намерят любовта.

Овен

Сега, когато наближава лятото, ще прекарвате малко по-малко време в работа и малко повече време в забавления. Поне това е целта. Тъй като ще излизате повече, естествено ще имате повече възможности да се запознаете с нови хора. За да флиртувате. За да откриете своята половинка. Стига да държите сърцето си отворено за перспективата на любовта, има шанс да откриете някого, предназначен за вас. Просто не се задоволявайте с първия човек, който прояви интерес към вас, защото предполагате, че нямате възможности.

Везни

Вие сте социална пеперуда, така че винаги сте на разстояние от едно взаимодействие, за да намерите нова любов. В края на краищата разбирате, че няма само един човек за всички. Има много хора, които ще ви направят щастливи, стига да отделите време да ги опознаете по-задълбочено, лично ниво. Кой знае, може просто да откриете любовта този май, стига да търсите на правилните места.

Скорпион

Има вероятност да намерите любовта - стига да не се отказвате от запознанства по начало. Вашият песимизъм (или това, което наричате реализъм) може в крайна сметка да отблъсне подходящия човек. Трябва да сте по-внимателни за предположенията, които правите. Не се отнасяйте към хората, които се държат любезно с вас, със същата резервираност, с която бихте се отнесли към хората, които пренебрегват вашите мисли и чувства. Не всеки си струва да бъде отхвърлен. Позволено ви е да бъдете предпазливи със сърцето си.

Още: Въпреки хаоса около тях, тези две зодии винаги намират любовта

Стрелец

Има много хора, които ще бъдат привлечени от вашата силна енергия и авантюристична природа. Вие сте много по-обичани, отколкото си мислите и скоро ще го осъзнаете. Стига да не повтаряте историята и да не отваряте отново стари рани, като разговаряте с хора, които са ви наранили (или с хора със сходни черти с тези, които са ви наранили). Уверете се, че не забравяте стойността си и отсявате хората, които се отнасят зле с вас. Колкото по-бързо те изчезнат от вашия свят, толкова по-бързо ще можете да намерите някой, който му принадлежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 18 юни 2024 г.

Фаза на Луната на 18 юни 2024 г.

Зодиите, които ще получат желаното в края на юни 2024

Зодиите, на които съдбата ще покаже правилния път това лято

Зодиите, пред които ще се отворят нови хоризонти в средата на лято 2024

Ключов момент за 2024 предстои на 4 зодии до края на юни

На 3 зодии: Юнското Пълнолуние ще налее вода в мелницата на късмета!

Седмица 25 ще сбъдне горещо желание на 3 зодии

В понеделник: Рак се учи на търпение, а Лъв сваля маски

Тези 3 зодиакални знака ще превъзмогнат всички препятствия от 17 до 23 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com