5 властни зодии, които искат да контролират живота ви

12072
5 властни зодии, които искат да контролират живота ви
Снимка: iStock

Във всяка връзка или група приятели има поне един човек, който обича да командва всички останали. Обикновено той решават къде ще се излиза, какво ще се яде. Това е по-очевидно във връзките, но приятелските групи също го имат.

Мъжете не могат да устоят на чара на жените с тази зодия

Терминът се използва разговорно от мъжете, за да сложат етикет на жени, които са самоуверени и знаят какво искат да правят с живота си. Несигурните мъже често се оплакват, че са скъсали с партньорките си, защото са били твърде контролиращи. Но ако наистина научите историята зад това, ще разберете, че жената може би само го е инструктирала да не флиртува с други жени, да не пуши твърде много или да сваля капака на тоалетната. Да, това е всичко, което е необходимо на мъжете, за да нарекат жените властни.

Ето кои са 5-те властни зодии според астрологията

1. Овен

Овенът е може би най-главната зодия, с която някога ще се пресечете. Зодията не взема под внимание чувствата на никого. Те ще ви дадат инструкции и вие трябва да ги спазвате, без да задавате въпроси. Може да стане малко досадно да сте приятели с такъв човек или дори по-лошо да сте във връзка, но Овенът със сигурност е сила, с която трябва да се съобразявате на работното място.

2. Скорпион

Скорпионът е толкова контролиращ, но по наистина нездравословен начин. Всеки, който е бил във връзка със Скорпион, знае, че те са властни както в леглото, така и извън него. И докато доминиращият им характер може да бъде оценен в леглото, извън него не е толкова приятно. Зодията иска да живеете според техните правила и просто няма начин да поемете по различен път с тях. Безполезно е да се опитвате да използвате логиката, защото те искат това, което искат. Те може да не искат да сте приятели с някого, да не носите дръзко облекло или да не публикувате „тази“ снимка в социалните медии. Изисква се много търпение, за да се справите със Скорпион.

Ето кои са 6-те най-съвместими двойки зодии

3. Дева

Девите са перфекционистите на хороскопа. Те искат всяка извършена от тях работа да е безупречна. Да, те обикновено се натоварват твърде много, за да постигнат нивото на съвършенство, което желаят, но това е друг тема. Искаме да поговорим за това как опитът им да бъдат перфекционисти ги превръща във властна и контролираща зодия. Повечето от колегите им са или разочаровани от тях, или се страхуват от тях. Тъй като Девите рядко намират някой друг освен тяхната работа задоволителен, те винаги се оплакват и проповядват за качеството на работата, извършена от другите.

4. Стрелец

Те са толкова непринудени и безразлични в подхода си, че няма да повярвате колко властни могат да бъдат, докато не ги опознаете отблизо. Огненият знак е избирателно властнически. Те не се интересуват от това да бъдат лидери на работа или дори в своето обкръжение. Но те са доста различни от най-добрите си приятели или партньори. Те искат най-добрите им приятели да бъдат постоянно на разположение и готови да изпълняват командите им. Стрелецът търси само хора, които са любовници, които са гъвкави и са съгласни да бъдат подчинени във връзката. Знакът има и тази вродена способност да кара хората да вярват, че те са тези, които ще спечелят, ако приемат Стрелец като свой „шеф“.

5. Лъв

И двата огнени знака Овен и Стрелец са в този списък с властни зодии. Но Лъвовете все пак са различен тип властници. Те искат да бъдат тези, които ще вземат всички големи решения в живота си. Лъвовете вярват, че знаят най-добре и хората ще спечелят само ако се вслушват в думите им. Тенденцията на зодията да контролира е по-очевидна, когато искат любов и внимание (което винаги е наистина).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 2 май 2024 г.

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Кои зодии ще са творци на благата на 1 май - истински "герои на труда"!

На Велика Сряда ще върви по мед и масло на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 01 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 01 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 01 май 2024

1-ви май: Срядата ще е Велика за Везните, но неприятна за Раците!

Кои ще са най-късметлийските зодии през вторите 4 месеца от 2024?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com