5 зодии, които винаги носят негативизъм и развалят настроението на хората

4574
5 зодии, които винаги носят негативизъм и развалят настроението на хората
Снимка: iStock

Някои хора са просто токсични. Пребиваването около тях не носи нищо добро на никого. Те внасят негативизъм и умеят майсторски да развалят настроението. Те могат перфектно да подклаждат страхове и да подхранват негативни чувства. Бързо и ефективно превръщат радостта в гняв, създават объркване и демотивират. По-добре е да стоите настрана от тях.

Всички ние имаме недостатъци и качества, но тези 5 зодиакални знака се отличават с изключително неприятния си и труден характер. Те унищожават всичко и всички около себе си. Освен това го правят по много хитър и завоалиран начин. Понякога е трудно да се разбере, защото те са овладели перфектно техниките на манипулацията.

Риби

В емоционално отношение те са спрели на нивото на дете. Те изнудват и лъжат, в следствие на което започват кавги. Ще направят всичко, за да получат това, което искат във всеки един момент. Най-лошото е, че понякога става въпрос за съвсем дребни неща. Но за Рибите това няма значение. Те веднага изваждат острите си боеприпаси. През задънени улици - това е техният девиз.

Не им пука за чувствата на другите хора. Те виждат само себе си и мислят само за собствените си нужди и желания. Отнасят се към всички около себе си като към инструменти за постигане на собствените си цели или като към препятствия, от които трябва да се отърват.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през април 2024

Близнаци

Хората от този знак се отнасят с презрение към всички около себе си. Те се чувстват превъзхождащи и дори не се опитват да го скрият. Освен това те винаги са недоволни. Излъчват негативна енергия от километър разстояние. Нищо не им харесва. Крайният им песимизъм е непоносим. Могат да продължат с часове да въртят черни сценарии. Майсторски умеят да развалят хумора. Винаги омаловажават доброто, а преувеличават лошото.

Обичат да натоварват другите със своите проблеми. Непрекъснато се оплакват колко са нещастни и наранени и колко ужасен е светът. По цял ден се самосъжаляват и всичко ги натъжава. Каквото и да правите, Близнаците пак ще се чувстват наранени от вас. Те умеят много добре да карат всички около тях да се чувстват виновни. Те не понасят радостта и щастието и ще направят всичко, за да ги унищожат.

На 6-ти април: На кои зодии числото 6 ще донесе късмет?

Телец

Те обичат, когато другите се тревожат за тях. Умишлено не се прибират вечер, изключват телефона си и оставят отчаяни писма за сбогом. Непрекъснато говорят за мислите си за самоубийство и за сериозните си здравословни оплаквания. Редовно изпадат в нервни сривове и са дълбоко депресирани. Те ще направят всичко, за да предизвикат интерес и съжаление.

Дева

Девите са убедени в своето превъзходство и съвършенство. Те винаги знаят всичко най-добре и са прави. Обичат да поучават и да критикуват другите. Те могат да докарат до комплекси дори най-самоуверените хора. Каквото и да направите за една Дева, то винаги ще бъде твърде малко и погрешно.

Хората от този знак получават удовлетворение от това да посочват грешките им. Те имат за какво да упрекнат всекиго. Освен себе си, разбира се. Те са съвършени и работят усилено, за да поправят света. Говорят много за това. Идеята е да накарат слушателите си да се чувстват виновни и да ги убедят, че са безнадеждни. Те обичат да се правят на мъченици.

Овен

Да бъдеш в тяхната компания е много емоционално натоварващо и изтощително. Подобно на Близнаците, те обичат да натоварват другите със своите проблеми. Овните не могат да контролират емоциите си и често избухват в гняв. Могат също така да бъдат изключително злобни и ядосани. Майсторски умеят да усещат най-слабите места и именно там атакуват. И всичко това под прикритието на тяхната трагедия. Те винаги обясняват огромните си емоционални проблеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Не Велики, а Щастливи Петък очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 03 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 03 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 03 май 2024

От какъв интимен партньор се нуждае всеки зодиакален знак?

3-ти май: Велики Петък носи късмет на Скорпионите, но страдание за Козирозите

Дневен хороскоп за 3 май 2024 г.

Фаза на Луната на 3 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!
Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

Ако се чудите какво ви е подготвила звездната карта за месец май, ще споделим че за някои от нас, май ще бъде изключително благоприятен период, особено...