Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 зодии с късмет във всичко през април 2024

03 април 2024, 05:15 часа

Телец

Подобно на Везните, Телец също се управлява от Венера. Това означава, че те са предразположени да се наслаждават на безкрайните удоволствия на романтичното блаженство и физическото здраве много повече от всички останали знаци. Везните също са земен знак, което означава, че те са рационални и няма да позволят късметът да им се стовари на главата. Както и при Везните, те не са непременно късметлии, когато става въпрос за пари. Но когато става въпрос за "здрав, богат и мъдър", две от три не е лошо. Ако сте здрави и мъдри, има вероятност да измислите как да накарате парите да дойдат при вас.

Близнаци

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през АПРИЛ 2024

О, Боже, Близнаци. Ще изпитате засилен поток от изобилие - стига да останете здраво стъпили на земята с чувството си за собствена стойност. За да поддържате проявлението си на повърхността, не забравяйте да утвърждавате за своето най-голямо и най-висше благо. Разгледайте внимателно основните си убеждения за това какво заслужавате и за какво се чувствате достойни. Ще разпознаете подсъзнателните убеждения и страхове, които може би ви възпират от притока на изобилие, идващ към вас.

Лъв

Лъвът е огнен знак, който се управлява от Слънцето - това е основният им късмет и той им е дошъл още при раждането. Останалото зависи от тях. Макар че може да не са склонни към случайностите на "късмет" в смисъл, да речем, да спечелят от лотарията или да открият, че раковият им тумор мистериозно е изчезнал, те са имали достатъчно късмет да се родят под знак, който им дава огромен устрем, страст, увереност, сила и харизма. Те съчетават тези вродени качества, за да си проправят път към успеха и да противодействат на всеки лош късмет с волята и решимостта да го преодолеят.

Везни

Везните се управляват от Венера, която се смята за планетата, осигуряваща най-голям късмет, когато става въпрос за неща като любов и здраве. Везните може да нямат особен късмет, когато става въпрос за материално богатство, но ако имате любов и здраве, сте по-богати от най-големия милиардер. Освен това, ако излъчвате любов и здраве, парите имат склонност да намират път към джобовете ви. Тъй като са стимулирани от "везните", Везните често се възприемат като привърженици на справедливостта и равенството. И може би на теория те подкрепят тези неща, но когато става въпрос за късмет, везните са наклонени почти на 100% в тяхна полза.

Стрелец

Стрелците са управлявани от Юпитер, който често се свързва с физическото изцеление, материалното богатство и дори чудесата. Това не означава, че Стрелците трябва да преяждат, да пият, да пушат, да употребяват наркотици и да не спортуват, защото са такива късметлии, че звездите ще пренебрегнат безгрижието им и ще излекуват самопричинените им болежки. Това не означава също, че независимо колко материално богатство са натрупали, те трябва да го пропиляват за дребни удоволствия, защото никой няма такъв късмет, а благосклонните и всезнаещи звезди, които управляват живота ни, не са склонни да раздават толкова много чудеса на онези, които не оценяват какъв късмет имат. Може само да се каже, че когато става въпрос за здраве и богатство, Стрелците имат малко повече късмет от повечето хора.

Още: ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през април 2024

Риби

Ще има изобилие в множество направления, виждайки чудеса във всички сектори на любовта, кариерата и финансите. Въпреки това би било разумно през това време да овладеете магията си, за да се уверите, че никаква негативна енергия или завист от страна на другите не възпрепятства постигането на целите ви. Изберете отровата си: носете бижута от черен турмалин, аметист или розов кварц, направете пречистване с тамян на целия си дом или визуализирайте енергийна бариера от светлина, която ви пази от "земните" демони, които искат да изсмучат енергията ви. Поддържайте вибрациите си с любов към себе си и към тези, които се грижат за вас, за да останете свързани с късмета си.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес