Червено кадифе или Наполеон: Каква торта сте според зодията?

5313
Червено кадифе или Наполеон: Каква торта сте според зодията?
Снимка: iStock

Оказва се, че характерът на всяка зодия спокойно може да се оприличи на торта. Искате ли да знаете кои сте всъщност - традиционен "Наполеон" или лек плодов чийзкейк?

Овен - Три шоколада

Най-изкусителната, най-невероятната и оригинална торта "Три шоколада" много напомня на Овен. Вие, като този популярен десерт, знаете стойността си, поставяте високо летвата и се откроявате забележимо сред другите, по-скромни торти.

Телец - палачинкова торта

Мразите модерните неща и избирате изпитани във времето опции. Наистина, как един бляскав чийзкейк или модерното Червено кадифе може да се сравни с домашно приготвената и толкова вкусна палачинкова торта?

Близнаци - Морковена торта

Вие се отличавате с оригиналност и никога не се стеснявате да се изразявате на висок глас. Популярността на Близнаци, както и на тортата с моркови, няма граници.

5 зодиакални знака, които изяждат храната си за минути

Рак - Сметанова торта

Всички без изключение обичат сметана, а тези, които казват обратното, просто не са я опитвали. Вие, като тази торта, се нуждаете от внимателно наблюдение, но когато бъдете „вкусени“, постоянно ще ви канят на семейни празници.

Лъв - Червено кадифе

Хващате окото от пръв поглед, оценявате ярката и красива опаковка и можете да предложите многостранен и изтънчен вкус. Трудно е да се съревноваваш с Лъвовете, защото те изпъкват винаги и навсякъде.

Дева - Птиче мляко

Вие цените простотата и удобството и често копнеете за отминали времена. Девата е очарователна и харесва много хората. Да, на външен вид изглеждате студен и дистанциран човек, но в компанията на чай с лимон и искрени разговори веднага разкривате богатата си природа.

Каква храна си според зодията?

Везни - Чийзкейк

Никога не сте твърде много и това е страхотно. Везните лесно се превръщат в душата на всяка компания и никога не омръзват. Можете да „пирувате“ колкото искате, без да се страхувате от преяждане или излишни килограми.

Скорпион - Наполеон

Многопластов, питателен и много солиден "Наполеон" е много подобен на Скорпионите. Подобно на вас, той привлича вниманието със своята помпозност и никога не е без значение. Само най-силните съперници могат да се мерят с Наполеон.

Стрелец - Естерхази

Ще разтопите най-суровите и непревземаеми сърца, изглеждате твърде интересни и привлекателни отстрани. Подобно на Естерхази, Стрелецът може да предложи на хората не само ярка външност, но и също толкова невероятно съдържание.

Хранене според зодията: Как да поддържаме красотата и младостта?

Козирог - Медена торта

Медената торта, подобно на Козирога, само на пръв поглед изглежда прост и обикновен, но не всеки може да „приготви“ такъв шедьовър. Подобно на този десерт, вие не толерирате никакви промени в рецептите и изисквате задълбочен подход към себе си.

Водолей - Тирамису

Водолеите са изискани и загадъчни натури, точно като десерта Тирамису. Отличавате се с капризен характер, но се адаптирате перфектно към всякакви условия. С теб не винаги е лесно, но е толкова "вкусно" и интересно.

Риби - Пияна череша

Забавлението с вас е удоволствие. В Риби има достатъчно деликатен крем, и уютна бисквита, и горчивината на червеното вино, и, разбира се, черешите - основният акцент. Винаги е приятно да си близо до Рибите, защото те опияняват със своята лекота и омагьосват с тайнственост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

3 зодии, които трябва да внимават през май 2024

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през май 2024

4 зодии, за които месец май 2024 ще бъде труден

Уникално късметче за всяка зодия за 06 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 06 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 06 май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 06-12 май 2024

Късметче според зодията за тази седмица, 06-12 май 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 06-12 май 2024

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 06-12 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com