Четирите най-нещастни зодии в любовта

30495
Четирите най-нещастни зодии в любовта
Снимка: iStock

Има хора, които нямат късмет в любовта и всичко това, защото унищожават щастието си сами.

Винаги има победи и загуби, но ако един провал се заменя с друг провал, трябва да предприемете някакви действия. Астролозите казват, че заради характера е трудно за някои зодии да изградят силни връзки.

Рак

Големите надежди, които Раците могат да споделят още на първата среща, често отблъскват хората. Раците нямат намерение да си губят времето с несъществени неща, те бързат да създадат семейство, но в преследването на щастието получават само дълбоки депресии, разочарования и провали. Освен това по въпросите на любовта Раците „поставят всички проблеми в една кошница“. Те не могат да бъдат винени за това, тъй като по силата на природата им е трудно да управляват емоциите си. Те нямат нещо средно - целият свят е разделен само на добри и лоши. Затова трудностите в отношенията водят Раците до голяма тъга и съмнение. Те изискват много време, за да се възстановят от удара и отново да започнат да се доверяват на партньора си. Астролозите съветват да се доверят на човек, който може да изпита дълбоки емоции и да сподели чувства, тогава късметът определено ще посети Раците.

3 зодии, които винаги са имали най-голям късмет в любовта

Дева

Девата не е най-емоционалният знак в зодиака, но това не пречи на представителите му да изграждат хармонични отношения. Според астролозите, Девите са доста перспективни в любовта, но отношението им към чувствата има два аспекта. Първо, те са моногамни по природа и им е трудно да се влюбят в някого след шумна почивка. Второ, Девите разсейват късмета, изпадайки в безразличие, непривързаност и придирчивост. Това отблъсква партньора, въпреки външната привлекателност и надареност на Девите.

Козирог

Козирозите, управлявани от Сатурн, са много сериозни и отговорни хора, което често ги оставя с разбито сърце. Представителите на този знак демонстрират независимост, самоувереност, решителност и успех с целия си вид. Това, уви, създава впечатлението, че нямат нужда от сателит. Връзката им може да се развие успешно, но за целта трябва да покажат своя интерес. При Козирозите всичко е сложно: те могат да отблъснат правилния човек или да признаят любовта си на грешния. Експертите на съветват винаги да проверявате астрологичната съвместимост, преди да се запалите с нови чувства.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

Риби

Проблемите на всички Риби са, че те идеализират партньора си и не забелязват неговите недостатъци. Изглежда, че Рибите не свалят розовите очила и винаги са готови на жертви в името на любовта. И те даряват. Отново и отново. За щастие, те се отърсват доста бързо от раздяла или предателство, оставяйки миналото зад гърба си. Но според астролозите, ако искат, те определено ще могат да привлекат любовния късмет към себе си. Основното нещо е да запомните вашите индивидуални черти на характера и таланти. Това е способността да се представиш, естествен чар, дарбата на убеждаване и развита интуиция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com