Жените от тези 3 зодиакални знака побъркват всички мъже

10460
Жените от тези 3 зодиакални знака побъркват всички мъже
Снимка: iStock

Всички сме родени за щастие и любов. Но защо някои жени потъват във вниманието на обожателите, а други мъже просто не ги забелязват. Тайната разкрива астрологията.

Всеки зодиакален знак е уникален по свой собствен начин. Някои се раждат лидери и творци, изграждайки главозамайваща кариера, други стават грижовни родители и съпрузи, стремейки се да създадат силно семейство. Има и такива знаци на Зодиака, особено сред жените, които притежават естествен чар и обаяние, не оставящи никого безразличен кавалер. Ето кои са те.

Числото 2 носи луд късмет на 4 зодии днес!

Близнаци

Жената Близнаци завладява мъжете със своята лекота, жизненост на ума и чар. Тази зодия е в състояние да очарова всеки представител на мъжкия пол с веселостта си и способността си да подкрепи всяка тема в диалог. Нещо повече, дамите, родени под знака на Близнаци, умеят да правят красиви комплименти, разпореждайки събеседника към себе си още от първата минута на запознанството.

Близнаци е знак на младостта, затова неговите представителки често изглеждат по-млади от годините си. А както знаем, и мъжете, и жените харесват по-млади партньори.

Жената Близнаци обича лекотата и игривостта. Въпреки това тя никога не бива да бъде притискана или принуждавана да се затвори вкъщи, за да готви борш и да отглежда деца - много цени свободата. В противен случай тази въздушна муза просто ще се изгуби от поглед.

С Близнаци никога не е скучно. Тези момичета са умни, жизнени, гъвкави. Те черпят идеи и вдъхновение буквално отвсякъде. С партньорка Близнаци ще научите разликата между Моне и Мане и ще обиколите света от Камчатка и Ямайка.

Ако мъжът успее да покори тази игрива красавица, тя на свой ред ще направи живота му богат и интересен.

Кои са най-досадните зодии - ще ви скъсят живота!

Лъв

Кралица, императрица, покорителка на мъжките сърца - ето я жената-Лъв, главната плячка за най-смелите представители на мъжкия пол. Тя е ярка и страстна, смела и неукротима.

Мъжът, който е успял да я спечели, жената Лъв поставя на пиедестал и смята за крал. Обожанието обаче трае, докато той гледа само нея. В случай на подозрение за симпатия в чужда посока Лъвицата ще обсипе партньора си с огън от ревност с кралски размери. В края на краищата тя - единствената звезда, слънцето на неговия живот!

Не е лесно да победиш лъвица. Ако Лъвицата ви се усмихне, това означава само, че тя чака обожание и поклонение. В края на краищата, в сърцето си тя е ловец: обича да събира трофеи под формата на разбити сърца. Но ако мъжът успее да завладее с луксозните си изисквания тази наперена дама, той години наред ще сияе от щастие, че притежава най-добрата жена на света.

Везни

Жената Везни е изящна, елегантна, грациозна и нежна. Всичко в нея е хармонично: външният вид, речта, походката, шлейфът на аромата. Невъзможно е да не се влюбите в нея, защото тя е самата любов!

В нейния чар, женственост и благородство е лесно да се претопиш. До нея партньорът ще се чувства като герой от роман и истински мъж. Жените Везни са романтични и мъдри. Тя ще ви изслуша внимателно, ще ви даде мъдър съвет, ще ви подкрепи в трудна ситуация.

Въпреки това тя знае цената си, така че да завладее сърцето ѝ не е за всеки.

Любовта и взаимоотношенията жената Везни поставя на първо място, затова партньора за себе си избира много внимателно. А ако е избрала мъж, може да е сигурна, че той е най-добрият.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Не Велики, а Щастливи Петък очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 03 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 03 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 03 май 2024

От какъв интимен партньор се нуждае всеки зодиакален знак?

3-ти май: Велики Петък носи късмет на Скорпионите, но страдание за Козирозите

Дневен хороскоп за 3 май 2024 г.

Фаза на Луната на 3 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!
Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

Ако се чудите какво ви е подготвила звездната карта за месец май, ще споделим че за някои от нас, май ще бъде изключително благоприятен период, особено...