Как да планираме финансовите дела през декември 2023 г. според паричния лунен календар?

3491
Как да планираме финансовите дела през декември 2023 г. според паричния лунен календар?
Снимка: iStock/Guliver

Декември 2023 обещава да бъде месец, изпълнен с финансови предизвикателства и възможности. Лунният календар за този период е необичаен инструмент за планиране на финансови дела и рационално използване на ресурсите. Ето какво казват експертите.

Паричен лунен календар за декември 2023 г

1 декември. Началото на месеца е под егидата на намаляващата Луна в Рак, което се отразява благоприятно на енергията. Това е добър момент за покупка на дрехи, подготовка за празници и подаръци. Това обаче е един от последните благоприятни дни за този месец.

2, 3 декември. Пасивността на Луната в Лъв показва неблагоприятни дни за финансови дела и покупки. По-добре е да се въздържате от разходи, дори незначителни.

Тези зодии имат най-големите и златни сърца

4, 5, 6 декември. Тези дни са благоприятни за планирани покупки и работа, въпреки че известно отслабване на енергията на 4-ти може да изисква по-внимателно планиране.

7, 8 декември. Намаляваща Луна във Везни съветва да избягвате ненужната умора и финансови разходи. Пътуването може да бъде съпроводено и с неприятни ситуации.

9, 10, 11 декември. Намаляващата Луна в Скорпион влияе благоприятно върху приходите и мотивацията. Работата, бизнесът и образованието ще бъдат успешни, но трябва да се избягват случайните разходи.

12, 13 декември. През периода на растеж на Луната в Стрелец е по-добре да вършите спокойна и приятна работа, като избягвате големи покупки. Трябва да сте особено внимателни, когато купувате електроника и джаджи.

14, 15 декември. Трудни дни поради лошия аспект на Меркурий, но късметът може да е на страната на трудолюбивите. Когато правите покупки и сделки, по-добре е да разчитате на здравия разум, а не на интуицията.

16, 17 декември . По време на нарастваща Луна във Водолей е препоръчително да закупите мебели, предмети за бита и дрехи. Но избягвайте големи разходи, по-добре е да ги отложите за по-подходящо време.

18, 19 декември. Намаляваща Луна в Риби сигнализира за необходимостта от избягване на рискове и приключения във финансовите дела. През този период не се препоръчва да се вземат пари или да се дават пари на заем.

Тези 3 зодии ще имат най-щастливата си Коледа от години насам

20, 21 декември. Луната в Овен показва трудности в споразуменията с другите и липсата на отстъпки. Това обаче е подходящо време за нови начала и активна работа.

22, 23 декември. Нарастващата Луна в Телец благоприятства онлайн пазаруването, особено за подаръци и предмети за бита. Трябва обаче да внимавате, заради възможна измама от страна на продавачите.

24, 25, 26 декември. Периодът на растеж на Луната в Близнаци е подходящ за планиране на покупки и бизнес срещи, но не и за извършването им.

27, 28 декември. Пълнолуние в Рак, последвано от намаляваща Луна, показва рисков период. През тези дни не се препоръчват финансови операции и разходи.

29, 30, 31 декември. Последните дни на годината при намаляваща Луна в Лъв предвещават трудности. Те обаче също така предоставят възможност за вземане на решения с малко повече увереност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com