Какъв студент сте според зодията си?

2595
Какъв студент сте според зодията си?
Снимка: iStock

Студентският живот е прекрасно време, което всеки изживява по свой начин. Ето какъв тип студент е най-съответстващ на зодията ви.

Овен (всезнаещ)

Знаете отговора на всеки въпрос, от теорията на ядрената физика до най-важните събития от Втората световна война. Обичате да спорите и демонстрирате висока ерудиция.

Телец (маниак)

Захапваш науката с такава сила, че от очите ти хвърчат искри. Никога не се съгласявате на пет с минус и винаги настоявате да повторите темата. Вие сте много язвителен и отговорен студент, който понякога също иска да проспи първата двойка.

Близнаци (купонджии)

Знаете как да стигнете до най-доброто парти и да се забавлявате. Правите трайно впечатление на другите със стилно сако и лична харизма. С началото на сесията изведнъж си спомняте за изпити и тестове. Основното ви оръжие е способността да говорите красиво.

5 зодии, които се стремят към съвършенството

Рак (Емо)

Обичате да страдате, да копнеете за отминал романс, да слушате депресивна музика. Страдате заради несподелена любов, тайно въздишайки по чаровен купонджия. Никога няма да покажете истинските си чувства.

Лъв (Манекен)

Отивате в университета, за да разхождате тоалетите си и да демонстрирате най-новата джаджа. Тайно оценявате външния вид на другите. За съжаление, често съдите за хората само по корицата им и също така поставяте социалния статус над всичко.

Дева (любопитен)

Обичате да задавате въпроси, с повод или без повод. Безсрамно прекъсвате другите и през цялото време вдигате ръка. По правило дори най-подробният отговор не ви подхожда, защото дори там можете да видите вратичка към новото „защо?“

Кои зодии искат да се развиват постоянно?

Везни (Добър)

Вие поддържате баланс във всичко. Лесно усвоявате материала и адекватно оценявате възможностите си. Вие сте добър студент във всяко отношение.

Скорпион (Гений)

Можеш да доведеш до ступор самия Васерман с брилянтните си отговори. Не се откроявате на лекции, скромно мълчите в кулоарите, но ако решите да отговорите на въпрос, ще изненадате цялата аудитория.

Стрелец (просяк)

Ходите на лекции само за да се забавлявате и да общувате с приятни хора. Не винаги имате под ръка обикновена химикалка. Но наблизо често се оказва добър студент, който ще осигури всичко необходимо и ще ви каже в коя аудитория ще бъде семинарът.

Как учи всяка зодия спрямо астрологията?

Козирог (домашен любимец)

Всички учители по света ви обожават. Друг такъв отговорен, точен и сериозен студент просто не можеш да намериш. Водите бележки за всичко, задавате изясняващи въпроси и показвате блестящи резултати на изпити и тестове.

Водолей (Пикасо)

Докато учителят се раздава пред теб, ти замечтано рисуваш в тетрадката. Знаете всичко, което се говори, но суровата реалност принуждава двойките да присъстват. Трябва да се примиряваме с неудобни обстоятелства. Осъзнавате пълната сила на своя гений и се виждате като много велик човек. Седите на лекции неохотно, но не и без собствена полза: за да се запознаете с учителите и бързо да получите „червена точка“.

Риби (потаен)

Мразите съществуването от звънец до звънец, така че рядко правите университета щастлив с външния си вид. Вие се материализирате в публиката точно преди сесията, за да напомните за вашето съществуване. Ученето не ви интересува и изобщо не ви притеснява, така че лесно се съгласявате с минимална оценка и след това изчезвате до следващия изпит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 26 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 26 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 26 април 2024

5 зодии, чието настроение се променя в зависимост от времето

26-ти април: Везните само ще вземат пари, а Стрелците само ще дават!

Дневен хороскоп за 26 април 2024 г.

Фаза на Луната на 26 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com