Кои са най-несъвместимите зодии за брак - няма да спрат скандалите между тях

21604
Кои са най-несъвместимите зодии за брак - няма да спрат скандалите между тях
Снимка: iStock

Овен

Най-несъвместим знак: Дева

Девите са тяхната абсолютна противоположност. Те са много предпазливи относно начина си на живот и може да се уплашат от това колко сте отворени и амбициозни.

Телец

Най-несъвместим знак: Близнаци

Телците обичат да се чувстват близо до партньора си по най-директния начин. Наслаждавате се на всички физически удоволствия на една връзка: прегръдки, докосвания, целувки. Близнаците са известни със своята емоционална необвързаност, която им пречи да се свържат с партньора си на по-деликатно на интимно ниво. Дистанцираното поведение на Близнаците ще се чувствате самотни и неудовлетворени в тази връзка.

За 3 зодии 2023 г. ще започне УСПЕШНО

Близнаци

Най-несъвместим знак: Рак

Ако сте си паднали по Рак, със съжаление трябва да ви информирам, че трябва да обмислите други възможности.

Приказливостта съвсем не е качеството, което привлича Раците. Искате да имате връзка с някой, с когото да споделяте мислите и идеите си, а Ракът, за съжаление, няма да може да ви приеме на сериозно.

Рак

Най-несъвместим знак: Везни

Представете си, че сте у дома: лежите на дивана с любовника си Везни и гледате филм. Звучи като любимото ви занимание, нали? Вашият любим Везни обаче най-вероятно ще мечтае да се забавлява в момента някъде с приятели.

Точно така, Везните са добре известни с любовта си към общуването и нощите, прекарани у дома, са последното им средство.

Връзките с Везни също могат да ви превърнат в малко обсебен и недоверчив човек.

Зодиите, които ще срещнат любовта през новата седмица

Лъв

Най-несъвместим знак: Лъв

Ако сте Лъв, тогава не очаквайте любовни писма и сърдечни съобщения от приятеля си Лъв. Мъжете Лъв обикновено не обичат да говорят за чувствата си. Докато очаквате честна, открита връзка, мъжът Лъв е свикнал да живее по свои собствени правила и не планира да ви се отвори.

Отношенията се основават на взаимна изгода. Ако се срещате с Лъвове, тогава има голяма вероятност желанията ви да не бъдат удовлетворени.

Зодия Дева

Най-несъвместим знак: Дева

Това, че излизате с човек от вашата зодия, не винаги означава, че нещо ще излезе от връзката ви. За Девите е много трудно да разбират другите Деви.

Една от причините за това най-вероятно е, че вие ​​като Дева нямате самочувствие и можете да бъдете прекалено критични към другите хора.

Освен това, тъй като сте Дева, сте свикнали да се фокусирате върху детайлите и да придавате голямо значение на всяко малко нещо. Ако излезете с друга Дева, ще видите, че тя прави същото.

Везни

Най-несъвместим знак: Рак

Везните търсят партньор, който може да установи силна психологическа връзка с тях. Ако излизате с Рак, бъдете подготвени за тяхната мрачност, враждебност и избухливост. Когато Ракът е разстроен, той ще се опита да се дистанцира и да запази всичко за себе си. Липсата на хармония в отношенията може да ви изтощи и да доведе до огромно количество конфликти и стрес.

2023 г. ще бъде изключителна за тези зодии

Скорпион

Най-несъвместим знак: Водолей

Ако излизате с Водолей, тогава разбирате, че имате много общи неща с него. И двамата сте независими, непокорни и понякога безотговорни и луди. Освен това и двамата сте изключително упорити. Когато назрява конфликт, никой от вас не бърза да се извини първи.

Стрелец

Най-несъвместим знак: Телец

Телецът процъфтява от сигурността, стабилността и традицията. Телецът обича да контролира връзката и може да бъде много упорит и избирателен. Няма нищо по-гнусно за Стрелец, чиито чувства са под контрол.

Козирог

Най-несъвместим знак: Овен

Като Козирог обичате да планирате напред и да мислите за бъдещето. Овенът няма проблем да живее в момента и понякога дори не мисли за следващия ден. Да сте във връзка, в която постоянно трябва да сте нервни и притеснени от действията на партньора си, не е правилно и здравословно за вас.

Тези зодии ще преживеят невиждан УСПЕХ

Водолей

Най-несъвместим знак: Риби

Водолей е въздушен знак, а Риби е воден знак. Вероятно вече разбирате защо връзката в тази двойка вероятно няма да се получи. Водолеят е най-малко емоционалният от всички знаци, докато Рибите са най-емоционалните.

Риби

Най-несъвместим знак: Стрелец

Обичате емоционалната близост във връзката. Ето защо Стрелецът изобщо не е подходящ за вас. Ако излизате със Стрелец, бъдете готови той да бъде откровен и понякога малко груб с вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

1-ви май: Срядата ще е Велика за Везните, но неприятна за Раците!

Кои ще са най-късметлийските зодии през вторите 4 месеца от 2024?

Всеки си носи кръста, но някои зодии носят по цели два!

Ударно начало на май за 4 зодии - нищо не може да ги спре!

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

На Велики Вторник ще върви като по вода на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 30 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 30 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 30 април 2024

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com