Кои зодии често придобиват Херостратова слава?

3153
Кои зодии често придобиват Херостратова слава?
Снимка: Zee Prime / CC BY-SA 3.0

Знаете ли какво е Херостратова слава? Това е срамна известност, придобита след извършването на най-често деструктивни постъпки. Идва от името на Херострат, който много искал да остане в историята и поради тази причина разрушил храма на Артемида (едно от 7-те чудеса на света) в родния си град Ефес. Особено в днешно време, не е рядкост да се срещат хора, които търсят слава по всички възможни начини. В тази статия ще разгледаме три зодии, които често придобиват такъв вид слава.

Овен

Овните са доста упорити и решителни, когато става въпрос за постигане на своите цели. Тъй като са готови на всичко, за да придобият известност и успех, понякога може да изберат най-неподходящите методи за постигане на това, което желаят. Те често действат следвайки емоциите си и поради тази причина може да направят ненужни или дори опасни неща, които ще ги превърнат в носители на Херостратовата слава.

Скорпион

За Скорпионите е важно да бъдат в центъра на вниманието. Те са готови да направят всичко, за да се говори за тях. Много хора ги определят като "родени лидери", но понякога развитият им егозъм може да ги накара да действат по най-неподходящия начин. Те не се страхуват да пресекат граници и в процеса могат да увредят другите. Не трябва да се поддават на тези си вътрешни импулси, а да следват разума си.

Стрелец

Стрелците са любителите на приключенията. Те се стремят към свобода и искат да живеят живота на пълни обороти. В тяхната жажда за живот може да им липсва съгласуваност и усещане за правилни граници. Понякога се случва да изпълнят следваните цели, дори когато това им се струва неправилно или граничещо с нарушаването на законите. Трябва да се опитат да не допускат тяхната свобода да се превърне в свободия.

В наши дни славата, към която се стремят много хора, бързо може да се превърне в Херостратова. Хората, чийто характер съдържа определени черти от горепосочените зодии, може да се уловят в капан от извършване на грешки, с които да се поставят в центъра на вниманието. За да избегнем срама, който може да дойде с тази слава, етиката и моралните ценности трябва да останат в основата на нашия живот. Не правете глупости - те могат да ви струват скъпо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

3 зодии, които трябва да внимават през май 2024

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през май 2024

4 зодии, за които месец май 2024 ще бъде труден

Уникално късметче за всяка зодия за 06 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 06 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 06 май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 06-12 май 2024

Късметче според зодията за тази седмица, 06-12 май 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 06-12 май 2024

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 06-12 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com