Колко труден ще бъде септември 2023 г. за тези зодии според Тамара Глоба?

15963
Колко труден ще бъде септември 2023 г. за тези зодии според Тамара Глоба?
Снимка: iStock

Популярният астролог Тамара Глоба разкри тайните на звездите и ни разказа какво ще ни се случи през новия месец. Септември 2023 г. ще донесе драматични промени на много от зодиите, но не глобални, а локални.

Овен

За Овните през септември ще има много работа, която изисква внимание. Задачите с краен срок може да не са ви любими, но ще дадат възможност да придобиете нов опит и знания, които ще са ви от полза.

Телец

Септември ще накара Телците да прекарат много време със семейството и близките си хора. Може да смените работата или отговорностите.

Близнаци

Близнаци ще полагат грижи за близките. Есенният месец е благоприятен за нови романтични запознанства или възвръщане на стари връзки. Добър период за спорт и творчески идеи.

Съкровената си мечта ще сбъднат 3 зодии в средата на септември

Рак

Септември ще бъде интересно време за Раците. Предстоят много пътувания и важни запознанства. Не забравяйте колко е важно да сте близо до близките си и да им помагате, когато е възможно.

Хороскоп

Лъвовете ще имат натоварен период. Много пътувания, но пътищата могат да бъдат екстремни, така че обръщайте голямо внимание на събитията, които се случват около вас. Това е добър момент да покажете талантите си.

Дева

Този месец за Дева, обещава голям брой ситуации, в които ще трябва да избират между лично и обществено. Важно е да се концентрирате върху бизнеса, плановете и печалбите.

Везни

За Везни първият месец на есента е време за преосмисляне на миналото и събитията от лятото. Възможни са клюки и слухове, бъдете нащрек. Опасността от измама и предателство надвисва над вас. Но успехът е вероятно във физическата работа, спорта и личните дела.

Светло бъдеще до края на септември очаква тези 4 зодии

Скорпион

Септември за Скорпионите ще бъде доста амбивалентен месец. Сега в много отношения ще следвате препоръките на приятели. Консултирайте се с тези, които имат рационално мислене. Не продължавайте с емоциите, за да не разрушите това, което е било изграждано толкова дълго. През втората половина ще поемете нови отговорности и нова работа.

Стрелец

За Стрелците септември 2023 г. ще бъде опит за отмъщение след летните събития, получаване на пари и помощ за подчинените им. Но в много отношения надеждите ви няма да се сбъднат.  Но не забравяйте за най-важното - приятелство и любов.

Козирог

Септември за Козирозите ще бъде месец, който трябва да бъде посветен на семейството, близките, правенето на нови планове и поставянето на цели. Успехът ви очаква далеч от дома. Практическата дейност на Козирозите ще им донесе материален успех. Добър момент за популяризиране на собствени и чужди идеи.

Водолей

Въпреки че Водолеите искат да се втурнат напред, като се грижат за себе си, те ще трябва да обърнат внимание на ежедневието, децата и ремонтите. Трябва да внимавате с парите.  Предишните знания също ще са полезни, тъй като опитът ще стане важен. Но близките хора са много по-важни.

Риби

За Риби септември е време на грижи за семейството и близките. Ще се наблегне много на помощта на другите и благотворителността. Добър период за творчество, учене, преподаване. Стари приятели и проекти ще се върнат, много ще донесат успех.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com