Любовен хороскоп за 14-20 август 2023 г.

6605
Любовен хороскоп за 14-20 август 2023 г.
Снимка: iStock

Тази седмица ни очаква новолуние в знака на зодия Лъв. Това означава ново начало и желание за изразяване на най-чистата версия на любовта към околните. Възможно е да взимаме импулсивни решения и да променим начина си на мислене, който дълго време ни е пречел да се радваме на истинската любов.

Вижте какъв е любовният хороскоп за всяка зодия в периода 14-20 август:

Овен

Представителите на тази зодия няма да се спрат пред никакви трудности, защото искат да реализират промени, свързани с интимния им живот. През следващите няколко дни ще се настроени романтично, но е възможно да направите нещо, което отстрани да изглежда доста безразсъдно. Внимавайте!

Телец

Пред следващата седмица ще се забавлявате и ще слушате сърцето си. Сега е моментът да се освободите от неправилните модели на взаимоотношения, които са ви пречели да се радвате на любовта. Телците, които са обвързани, ще имат хубава любовна седмица с половинката си.

Кои зодии са родени под щастлива звезда?

Близнаци

Готови сте да изречете думи, които никога не сте, за да получите това, което никога не сте имали в любовта. През тази седмица ще промените начина си на мислене относно любовта и романтиката и по този начин ще имате невероятни романтични моменти. Определено ви очаква вълнуваща и изпълнена с нежност седмица.

Рак

Възможно е през следващите седем дни да има промени в социалния ви живот и това да доведе до положителна промяна и в интимния. Като нищо някой ваш приятел да ви покани на събитие, където да срещнете любовта. Обвързаните Раци е вероятно да споделят щура идея с половинката си и да я осъществят заедно.

Лъв

През тази седмица Лъвовете ще се чувстват неудържими и ще направят доста промени, които ще се отразят положително на любовния им живот. Обвързаните представители на тази зодия ще помислят как да разнообразят връзката си и да я направят по-вълнуваща. Необвързаните Лъвове да се готвят да срещнат своята кармична любов – ще имате чувството, че познавате този човек от минал живот.

Дева

Желанията на Девите са по-силни от обикновено и те са готови на всичко, за да преследват това, което желаят. Някои от вас ще направят неочаквани стъпки, които ще ви помогнат да се радвате на любовта истински. Например, може да направите първа крачка към човек, когото харесвате отдавна или пък сте срещнали преди 5 минути на улицата. Обвързаните Деви ще променят някои свои черти в характера си и това няма да остане незабелязано от техния партньор.

Везни

През тази седмица е възможно да взимате решения и да мечтаете по-смело от обикновено. Заради подредбата на планетите ще запалите ярък пламък, но няма да постигнете романтиката по-лесен начин. Пътят ще бъде криволичещ, но в никакъв случай не се отказвайте, защото този път си заслужава да се потрудите.

Кои зодии ще разтопят ледовете помежду си?

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще имат възможност да поправят грешките, които са допуснали към партньора си. Погледнете на нещата от друга гледна точка и проведете сериозни разговори с половинката си, ако връзката ви има нужда от това. Необвързаните представители на тази зодия да се готвят близък приятел да направи крачка към тях.

Стрелец

Ако сте в период на раздяла, е възможно тази седмица да е доста стресираща за вас. Ако обаче всичко е наред в личния ви живот, седмицата ще ви донесе много възможности за забавления с половинката и за преоткриване на връзката. Необвързаните Стрелци могат да бъдат запленени от човек, на когото се възхищават в професионален план.

Козирог

Енергията ви в сексуален аспект ще бъде повишена, но ако не внимавате, може да я насочите погрешно. Необвързаните Козирози има риск да се изкушат да искат да бъдат с човек, който не ги заслужава. Опитайте се да не се поддавате на изкушението, защото съвсем скоро време ща съжалявате. Козирозите, които са във връзка, ще имат хармонична любовна седмица.

Най-добрата седмица от лятото идва за тези 3 зодии!

Водолей

Представителите на тази зодия, която са обвързани, са готови да обърнат нова страница в любовта, но да останат с половинката си, просто да променят посоката. Възможно е да имате семейни разногласия и сте готови да направите всичко по силите си, за да игнорирате неразрешените проблеми – съветваме ви обаче да не замитате нещата под килима. Не позволявайте на близки и роднини да се бъркат във вашите интимни взаимоотношения.

Риби

Рибите ще получат добри новини, свързани с работа и пари, и няма да имат търпение да ги споделят с половинката си, която пък ще се радва искрено. Необвързаните представители на тази зодия може да имат вълнуващо запознанство през тази седмица и да се впуснат в ново приключение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 22 май 2024 г.

22-ри май: Ще валят пари за Близнаците, а Стрелците ще са кълбо от нерви!

Фаза на Луната на 22 май 2024 г.

Кои зодии са готови да продадат душата си на дявола за пари?

Любов по време на Пълнолуние ще запали сърцата на 4 зодии!

Късметче според зодията за тази седмица, 20-26 май 2024

Кои зодии ще разсекат Гордиевия възел в живота си през юни?

Месечен хороскоп за юни 2024 г.

Като по вода ще върви на 4 зодии в последните дни от май!

Зодиите, които ще останат без почивка това лято

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com