Любовен хороскоп за септември 2023 г.

14984
Любовен хороскоп за септември 2023 г.
Снимка: iStock

През септември мъжете и жените са приятели, а умът и интуицията работят заедно. Любовната буря юли - август приключва и от 5 септември започва период на спокойствие и предсказуемост в областта на личните отношения. Семейните проблеми се решават лесно и бързо.

ОВЕН

Може да сте в състояние на вътрешен конфликт със себе си, но през септември е по-лесно да коригирате такова състояние. В сферата на романтиката, любовта, семейните отношения ще има мир и щастие.

ТЕЛЕЦ

В началото на септември нещата, свързани с любовната сфера, семейните дела, се забавят, но не се притеснявайте, към края на месеца всичко ще се оправи. Благоприятен месец за сватби, начало на съвместен живот.

БЛИЗНАЦИ

Мнозина ще бъдат засегнати от връщането на минали проблеми от личния живот. Може да изпитвате съмнения относно вашите желания и планове, въпросът за собственото достойнство, вашата роля в отношенията също изскача.

До края на лятото, 4 зодии ще бъдат позлатени!

РАК

Носталгията, а в някои случаи дори меланхолията, буквално ще витае във въздуха. Разглеждането на снимки вечер ще бъде чудесна идея за забавление.

ЛЪВ

В любовната сфера има повече положително. Вашият магнетизъм се увеличава и оптимистичният възглед за живота и другите се увеличава. Потенциалните партньори са склонни да влязат в полезрението ви, да поговорят, да направят комплимент.

ДЕВА

Време е за промяна в личния живот. И преди всичко те ще засегнат живота, мястото на пребиваване. Много представители на вашия знак ще имат планове да подредят живота си по различен начин. Това може да бъде преместване, ремонт, нов романс, раждане на дете.

ВЕЗНИ

В семейните отношения и романтичната сфера ще има много важни събития. Времето, прекарано насаме с любимия, ще е от полза за изглаждане на търканията. Трябва да прекратят стари връзки и да се огледат за нов обект на чувства.

СКОРПИОН

Вашето съзнание е малко засенчено, което ви дава повишена емоционалност и склонност да анализирате преживяванията си. В брачния съюз са възможни недоразумения и кавги на базата на ревност и домашни проблеми.

Кои зодии имат най-тежък характер?

СТРЕЛЕЦ

През септември ще трябва да се сте перфектни у дома и на работа. Семейните двойки са потопени в рутинни дейности като гледане на деца, пазаруване за дома, споделяне на домакинство. Влюбените ще са много емоционални и прибързани.

КОЗИРОГ

Отделете повече време на половинката си. Имотни спорове и разногласия с половинката ще ви разстроят. Атаките на ревност и негодувание ще съсипят романтичното настроение, така че бъдете търпеливи и не бързайте със заключенията.

ВОДОЛЕЙ

Този период не е подходящ за планиране на сватбено тържество и брак, както и за сериозни разговори за съвместно бъдеще. Прекарвайте повече време с децата, опитайте се да говорите открито с тях по-често.

РИБИ

Успехът в любовта този месец е за тези, които са необвързани от дълго време и са в търсене. Старите рани са зараснали, страховете са изчезнали и вероятно сте готови да опитате отново. Съдбовно запознанство може да се случи в спокойна атмосфера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com