Магична Нова година за тези 3 зодии

48239
Магична Нова година за тези 3 зодии
Снимка: iStock

Настъпи месец декември, който носи коледно настроение, позитивни нагласи, нови цели за постигане и звездни договорки. За 3 зодии на Зодиака новогодишна нощ ще бъде особено вълнуваща заради неочаквана изненада, която им предстои.

Причината за това е, че на 23 декември Луната ще бъде в Козирог, което ще донесе структура и организация, докато на 28 декември Марс ще бъде ретрограден в Близнаци, което ще донесе късмет и успех на тези зодиакални знаци.

4 зодии, обсебени от Коледа

3 зодии ги очаква незабравима Нова година

Празничните дни ще осигурят доста приятна атмосфера за някои зодии. В новогодишната нощ те ще имат всички основания да се усмихват, да празнуват и да се радват за това, което ги очаква.

Телец

Декември месец ще бъде особено специален за Телците. Очаква ги смях, веселие. Множеството събития ще ги вдъхновят и ще ги накарат да се почувстват мотивирани и целеустремени.

В новогодишната нощ без съмнение ще има много положителна енергия. Телецът ще се отърве от нездравословните връзки и ще се стреми да опрости ежедневието си. Да живее по-просто, но по-щастливо.

Към края на месеца Телецът може да очаква бонус, заслужена оценка за своята работа. Усилията му ще бъдат видяни и оценени, което много ще го зарадва.

Той ще иска да разшири кръгозора си и е вероятно да срещне човек, в когото да се влюби. Сега е моментът да се отдадете на това чувство и да се насладите.

5 зодиакални знака не могат да контролират гнева си

Стрелец

Стрелците трябва да се освободят от задръжките си и да се насладят максимално на коледните и новогодишни празници, да се забавляват и раздават във взаимоотношенията си.

Стрелецът ще има възможност да намери любовта на живота си и да споделят едно незабравимо преживяване заедно. Трябва само да се отпуснат и да се отдадат на чувството.

Водолей

Вече е добшло време на Водолейте да изпитат спокойствие и да загърбят притесненията. Ще прекарат Новата година спокойно и най-вероятно с много скъпи приятели, с които ще преоткрият взаимоотношенията си и ще се сближат още повече. Роднините ще бъдат неотлъчно до тази зодия и те ще се чувстват отлично.

Ако Водолеите са били усърдни в спестяването на пари, те може да предложат да предприемат дълго пътуване като награда за тяхната упорита работа. Това пътуване ще бъде съдбоносно и ще даде им представа какво искат от бъдещето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com