Малцина ще са на крилете на любовта през октомври 2023 г.

7321
Малцина ще са на крилете на любовта през октомври 2023 г.
Снимка: iStock

Месец на проверка на здравината на връзките и осъзнаване дали има любов между партньорите. Втората половина на октомври е особено трудна в този смисъл: проблемите в отношенията излизат на повърхността, възникват разногласия.

ОВЕН

Ще трябва да бъдете отговорни и да се държите в рамките, въпреки желанието да се отдадете на забавлението. Бързо решете проблемите в семейството, защото след 14 октомври ще е късно.

ТЕЛЕЦ

Първата десетдневка на месеца е благоприятна за вас, привличате вниманието на околните, хората са готови да ви изслушат и чуят. Силата на влияние се увеличава и имате силата да промените много към по-добро.

БЛИЗНАЦИ

Средата на месеца може да донесе трудности в сферата на личните отношения. Особено важно е през този период да проявявате сдържаност и да се съобразявате с мнението на партньора си.

Съкровеното желание на тези зодии ще се изпълни през октомври

РАК

Първата десетдневка на месеца е благоприятна, но още от 13-14 октомври много Раци ще преживеят емоционална буря. Но през този период ще виждате всички неща по различен начин от другите.

ЛЪВ

Октомври ще донесе преживявания, тревожни мисли и събития. Първата десетдневка на месеца е благоприятна за потапяне във важни за вас теми.Към края си октомври може да се запомни с измами и разочарования.

ДЕВА

Това е труден месец за вас по две причини: започна нов кармичен период – Лилит навлезе във вашия знак, а Венера, като управител на октомврийските затъмнения, преминава през Дева. Трябва усилено да поддържате връзката.

ВЕЗНИ

Дойде време за сериозни житейски трансформации, на първо място това ще се отнася до семейството, любовта и романтиката. Партньорствата изискват рестартиране.

Зодиакален SOS - 4 зодии ще имат нужда от помощ, днес!

СКОРПИОН

До средата на месеца ще е относително спокойно, но втората половина ще бъде напрегната. Това е време на страстни любовни връзки, драматични ситуации, ревност и предателства.

СТРЕЛЕЦ

Вие сте по-малко податливи на влиянието на октомврийските затъмнения, дори и да се случи нещо неприятно, то бързо ще се разреши без негативни последици.

КОЗИРОГ

Сложните енергии на октомври практически няма да окажат влияние върху техния живот. Мнозина ще преживеят затъмненията добре.

ВОДОЛЕЙ

Сега вие сте надеждна опора за най-скъпите хора. Не забравяйте за себе си - помислете какво точно ви притеснява. Може би причината е, че гледате на света по различен начин от любимия човек.

РИБИ

Благоприятен месец за любовни връзки и семейни дела. Но вие ще наблюдавате драмите в живота на другите хора и по някакъв начин ще участвате в тяхното разрешаване. На фона на такова търсене не пропускайте момента, в който вашият любим може да се почувства самотен и да отиде при някой друг за емоционални разговори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

Кои зодии винаги се връщат при бившите си партньори

Какъв девиз има всяка от зодиите

Кои зодии си допадат най-много като характери

На кои зодии най-много подхожда среброто

Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

Съвет за всяка зодия за днес, 11 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 11 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 11 май 2024

Дневен хороскоп за 11 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.
Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

На 12 май 2024 г. една от зодиите ще се радва на любов и взаимност. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за...