На 24 май: Тези зодии слагат край на токсичните приятелства

4604
На 24 май: Тези зодии слагат край на токсичните приятелства
Снимка: iStock/Guliver

Не е ли смешно как не разпознаваме токсичното приятелство, докато не стане твърде късно? Това е сложната част на приятелството; по същия начин, по който започват всички взаимоотношения, ние се ръководим от това, което виждаме.

Казват: „Нямаш втори шанс да направиш първо впечатление“, макар това да е вярно, какво правим, след като видим това второ впечатление? И какво става, ако това второ впечатление е такова, което ни отблъсква?

Още: Зодиите, които най-силно вярват, че ще получат втори шанс до края на май 2024

Приятелствата идват и си отиват и с напредването на възрастта разбираме, че това е точно така. Някои приятелства продължават цял живот и за това сме благодарни, но на 24 май 2024 г., три зодиакални знака ясно ще осъзнаят, че някой в живота им трябва да си отиде. Вече сме преминали първото, второто и третото впечатление; започваме да виждаме „гнилото“. Нашият верен приятел вече не ни магнетизира с притегателната си сила; сега той е някой, който ни отблъсква.

Везни

Открили сте, че в живота ви има човек, който не е достатъчно честен с вас по трудния начин и макар че сериозно сте се доверявали на този човек, ще разберете, че той не само ви е лъгал, но и е вършил наистина подозрителни неща.

Чувствате се твърде зрели, за да позволите подобна хитрост в живота си. Може би когато сте били дете, но не и като човек с отговорност и самоуважение. Имате недоброжелателен приятел, който не може да израстне и по този начин иска да ви повлече със себе си. Знаете, че това няма да се случи, и това приятелство е прекъснато.

Водолей

В петък ще видите, че в живота ви има един приятел, който просто не може да замълчи за това колко „грешите“ и този човек официално е преминал границата. Той е минал отвъд границите на това, което един приятел може да направи и да каже, и вие започвате да се чувствате атакувани от него. Всъщност те се възползват от това! Това не е приятелство. Това е някой, който ви напада вербално през цялото време, при всяка възможност, и в този период ще дръпнете завесата на това странно приятелство.

Опитали сте токсичното излъчване, което носи този човек и сте решили, че стига толкова. Не сте тук, за да бъдете словесната боксова круша на този човек; ако му е трудно да бъде мил, това е краят. Не сте тук, за да бъдете негов учител; просто сте искали да имате доверен приятел, а изглежда, че вместо това сте получили токсичен такъв.

Риби

Нямате нищо против да сте сами, всъщност го обичате, и през следващите няколко дни ще прекарате много време сами, след като осъзнаете, че компанията, в която сте били, е токсично сметище за приятелство; такова, което знаете, че повече не може да ви забавлява. В петък ще видите този човек такъв, какъвто е, и ще искате да избягате от него.

Още: По-малко популярните деца, са по успешни възрастни

Вие не сте толкова слаби, Риби и сте на път да покажете на този човек, че ако решите, че всичко е свършило, то е свършило.

Не се нуждаете от лоши приятели в живота си; никога не сте били отчаяни откъм приятели и честно казано, имате други, по-мили, уважителни приятели, с които можете да споделите живота си... ако решите. Що се отнася до момента, вие сте доволни да оставите този човек да си отиде и да прекарате времето си сами.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиите, за които ще настъпи щастливо време много скоро

Зодиите, които ще подобрят финансовото си състояние в края на юни

В неделя: Тези зодии хващат здраво юздите на живота си

Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Зодиакалният знак с най-благородната аура

На 16 юни: Вселената има специално послание за 4 зодиакални знака

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 16 юни 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 16 юни 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 юни 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com