От трън, та на глог ще попаднат тези зодии в Петък

12001
От трън, та на глог ще попаднат тези зодии в Петък
Снимка: iStock

Петък - денят, който много от нас обичат да тържествено обявят за любимия си ден от седмицата. Но това не е така за всички зодии, тъй като не всеки ще има късмета да се наслади на магията на края на работната седмица. Ако сте един от хората, родени в знака на Рак, Стрелец, Козирог или Риби, сме готови да ви разкрием една малка тайна - на този петъчен ден, може да се окажете в големи неприятности.

Рак

В началото на деня, Раците ще се опитат да избягат от една неприятна ситуация в работната им обстановка, но за жалост те ще попаднат на по-тежка - обезкуражителни новини в семейството или неочаквани разходи. Ще се чувствате по-уморени от това, но не се отказвайте - петъкът е само 24 часа.

Още: Зодиакален алъш-вериш: 4 зодии изкарват пари дори от въздуха!

Стрелец

Ако сте родени в знака на Стрелец, не подхлъзвайте се от красиви думи и обещания на някого, когото не познавате много добре.Това може да Ви заблуди и да провалите забележителен проект. Внимавайте, защото в света на бизнеса, малките грешки и недоразумения могат да имат големи последици. Бъдете винаги внимателни и се консултирайте със специалисти, за да се гарантира успеха на вашия проект.

Козирог

Козирозите ще се събудят с мисълта за компромис в главата си, търсейки начин да улеснят наболелите ситуации. Но, за съжаление, този път техните усилия може да им донесат повече неприятности от очакваното. Приемането на решения, които на пръв поглед изглеждат като спасение, може да се окаже да създават нови проблеми и предизвикателства. Пазете се от прибързани решения и съветвайте се със своите близки преди да осъществите всякакви резки промени.

Още: Мечтата на всяка тъща: Кои мъжки зодии са перфектни зетьове?

Риби

Рибите ще се опитат да се измъкнат от дребна неприятност, но ще се набутат в голяма такава. Независимо от това колко се стараят да избегнат конфликтите, те обикновено намират начин да ги намерят. В този случай, опитът да се избегне малкото неприятности ще доведе до създаването на голяма драма, която ще изисква още повече усилия и време за решаване. Бъдете нащрек и не подценявайте ситуациите, които изглеждат безобидни на пръв поглед.

Неочаквано петък може да се окаже по-напрегнат и по-неприятен за тези четири зодии - Рак, Стрелец, Козирог и Риби. Дори ако срещнете пречки, не забравяйте, че неприятностите никога не са край,а животът продължава да си върви! Така че, вдъхновявайте се от приключенията и кавгите, които животът ни предлага, за да стигнете до по-високите цели. Знайте, че след измъчения ден, ще имате възможността да се отпуснете и да се насладите на уикенда, който веднага ще последва. Усмихнете се и бъдете щастливи!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Късметът ще се усмихне на тези зодии през втората половина на май 2024

Дневен хороскоп за 15 май 2024 г.

Фаза на Луната на 15 май 2024 г.

Зодията, която ще плаче от щастие на 14 май 2024

На 14 май: От изпълнителен директор до пълни джобове с пари, това е отредила съдбата за тези четири зодии

Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Във вторник: Страхотен, късметлийски ден за осем зодии

На 14 май: След много неуспешни връзки, тези зодии са готови да намерят половинката си

Съвет за всяка зодия за днес, 14 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com