По няколко стотачки ще получат в Събота тези 4 зодии

17428
По няколко стотачки ще получат в Събота тези 4 зодии
Снимка: iStock

Събота носи новини за много от зодиите и възможно е да има нещо, което да ги развълнува. Но има 4 зодии, които ще изпитат истинско щастие, защото ще получат по стотачка. Ако сте родени под знака на Близнаците, Девата, Лъва или Водолея, може да се причислите към тези щастливци. В тази статия ще разберете повече защо тези зодии и при какви обстоятелства ще получат сериозна сума пари в събота.

Близнаци

Близнаците са познати с това, че са винаги в движение и обичат да разговарят. В събота те ще изпитат повече радост от обикновено, защото може да получат дългоочаквани пари от някой, който са изпратили заем или просто са им дължими. Не е изключено да получат и бонус от работодателите си. Така че ако сте Близнаци - следете пощата си и проследете всички входящи пари, защото това може да бъде много добър ден за вас.

Дева

Девата е трудолюбива зодия, която винаги се стреми да постигне перфекционизъм. Това е човек, който доста често се занимава с финансови въпроси и следи къде отиват неговите пари. В събота Девата може да получи допълнителни приходи - може да са от игра на шанс, търговия на финансови пазари или дори от награда за постигнат успех в работата. Всичко това ги прави наистина щастливи!

Лъв

Лъвът е зодия, която обича да бъде в центъра на вниманието и да блести. В събота Лъвът може да се почувства още по-важен, защото ще получи допълнителни пари. Вероятно тези пари ще идват от някой, който цени работата му и вижда неговото качество. Но може и да са просто печалба от играта на шанс. Във всяка случка те ще се почувстват изключителни!

Водолей

Водолеят е зодия, която обича да бъде различен и да прави нещата творчески. Това е иновативна зодия, която се стреми към постигането на нови цели. Този уикенд може да ги изненада с повече пари - може да са от награда за постигнат успех, бизнес възможности или дори от някой, който им дължи пари. Колкото и да е - плащането на дълговете им винаги е добро новина за тях.

Съботата може да бъде много специален ден за зодиите Близнаци, Дева, Лъв и Водолей. За тези зодии ще има много радост, защото ще получат сериозна сума пари. Те ще се чувстват специални и ще имат още по-голяма мотивация да постигнат своите цели. Ако сте една от тези зодии - наслаждавайте се на вашия успех и инвестирайте в хубаво нещо, което да ви зарадва. A за тези, които не са родени под тези зодии - не се безпокойте! Винаги има шанс да получите нещо прекрасно - опитайте се да бъдете отворени на нови възможности и да се радвате на малките неща в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Месечен хороскоп за май 2024 г.

Пиши го бегал вторник за 4 зодии - само проблеми ги очакват днес!

Във вторник: Кои зодии ще тръгнат по пътя на Големите пари?

На 23-ти: Числото 23 носи късметлийски дъжд над главите на 4 зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 23 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 23 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 23 април 2024

23-ти април: Много късмет за Раците, но много проблеми за Девите!

Дневен хороскоп за 23 април 2024 г.

Фаза на Луната на 23 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com