По Пълнолуние: Птичето на късмета ще кацне на рамото на 4 зодии!

7925
По Пълнолуние: Птичето на късмета ще кацне на рамото на 4 зодии!
Снимка: iStock/Guliver

Пълнолунието е феномен, който често е асоцииран с нови начинания, емоционални вълнения и много благоприятни моменти. Сега е дошъл моментът на 4 зодии - Рак, Лъв, Скорпион, Риби - които ще усетят как птичето на късмета ще кацне точно на тяхното рамо с идването на това важно астрологическо събитие. Ето какви невероятни моменти очакват всяки един от тези зодиакални знаци.

Рак

За родените под знака на Рака, Пълнолунието на 25 март обещава изненади в личния живот. Птичето на късмета може да предостави възможности за укрепване на връзките и да Ви донесе много семейно щастие. Тези възможности са редки, тъй като дават шанс на хармонията да влезе и във вашия дом и да се насладите на най-хубавото, което животът може да Ви предложи.

Лъв

Чарът на Лъвовете ще бъде неотразим с идващото Пълнолуние. Към това, ако добавим и идващия късмет към тях - получава се комбинация, която не може да бъде спряна от никой. Това е времето, когато амбициите и творчеството на Лъвовете ще достигнат своя връх, а всяка тяхна идея или проект ще бъде посрещнат с одобрение и подкрепа. В личните отношения те могат да очакват вълнуващи развития, които ще ги изпълнят с радост и задоволство.

Скорпион

Птичето на късмета ще кацне на рамото на Скорпионите точно по Пълнолуние. Това означава, че тревогите им ще останат назад в миналото. Ще успеят да отворят една нова и щастлива страница в живота си. Това период ще бъде пълен с положителна енергия, която ще ги вдъхновява да се впускат в нови приключения с увереност.

Риби

Птичето на късмета ще донесе на Рибите много положителни емоции, които ще ги заредят с много творческа енергия. Това ще им даде възможност да покажат най-силната страна на своята личност и да послужат като пример за вдъхновение на хората около тях.

Както всяко зодиакално събитие, Пълнолунието може да се окаже повратна точка в живота Ви. За Рака, Лъва, Скорпиона и Рибите - неговото идване обещава благоприятни енергии. Птичето на късмета ще кацне на тяхното рамо. А това означава,че проблемите им ще останат назад в миналото и ще могат да се насладят на много благоприятни моменти и положителни емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

2 -ри май: Велики Четвъртък носи късмет на Лъвовете и тревоги за Везните

Дневен хороскоп за 2 май 2024 г.

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Кои зодии ще са творци на благата на 1 май - истински "герои на труда"!

На Велика Сряда ще върви по мед и масло на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 01 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 01 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 01 май 2024

1-ви май: Срядата ще е Велика за Везните, но неприятна за Раците!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com